Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler (27/4): Ολική ανατροπή! Ο παίκτης, που δεν περίμενε κανείς, αποχωρεί απόψε

Ποιος θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης;

27 Απριλίου 2023 08:04
Survivor All Star spoiler (27/4): Ολική ανατροπή! Ο παίκτης, που δεν περίμενε κανείς, αποχωρεί απόψε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler (27/4): Ολική ανατροπή θα δούμε σήμερα στις οθόνες μας, καθώς ο παίκτης, που δεν περίμενε κανείς, φαίνεται να αποχωρεί απόψε. Με την ευκαιρία, δείτε το trailer και πάρτε μια γεύση για το τι θα δούμε το βράδυ.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (27/4) θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ αγωνιώδες συμβούλιο αποχώρησης του Survivor All Star, αφού αυτή την εβδομάδα πέντε παίκτες ρισκάρουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο. Η αποχώρηση ενός από τους πέντε θα κλείσει αυτή την εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης με δραματικό τρόπο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά περιμένουν την στήριξη του κοινού που ψήφισε για να τους στηρίξει. Στο σημείο αυτό μετρούν και τις δυνάμεις τους στην απήχηση που έχουν από τους τηλεθεατές για τη συνέχεια του Survivor All Star. Μετά από την αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη αυτή θα είναι η δεύτερη απώλεια για την κόκκινη ομάδα τελικά.

Μέχρι πριν από λίγη ώρα οι πιθανότητες αποχώρησης παίζονταν ανάμεσα στον Γιώργο Κόρομι και τον Τάκη Καραγκούνια. Η πρόσφατη διαρροή όμως για το Survivor All Star φέρνει ένα τελείως διαφορετικό όνομα για την αποχώρηση. Και είναι αυτό της Εύης Σαλταφερίδου. Τα στατιστικά ανατράπηκαν μέσα σε λίγη μόνο ώρα. Κι όπως λέμε κάθε φορά, με κάθε επιφύλαξη, η Εύη είναι η επόμενη που θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Η Εύη Σαλταφερίδου μιλώντας στο κιου του Survivor All Star σχετικά με το χθεσινό συμβούλιο, ανέφερε πως στη φάση που βρίσκεται τώρα το παιχνίδι θα ήταν χαζό να συνενοηθούν από πριν για την ψηφοφορία.

Το σχόλιο της Εύης:

Survivor All Star: Μαρτίκας και Βασάλος έβγαλαν στη σέντρα τον Μπάρτζη - «Είναι εμμονικός, μόνο έτσι μπορεί να επιβιώνει...»

Ο Νίκος Μπάρτζης και η στάση του είναι ένα βασικό θέμα συζήτησης στο Survivor All Star, με τους παίκτες να επιτίθενται μαζικά στον εν λόγω παίκτη, με αφορμή τα όσα είπε περί στατιστικών.

Ο αγρότης άφησε «αιχμές» για παίκτες, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος ή ο Σπύρος Μαρτίκας, που παραμένουν στο παιχνίδι τη στιγμή, που δεν έχουν καλά στατιστικά. Οι δυο τους, ωστόσο, απάντησαν με «πυρά» εναντίον του.

Ο Μαρτίκας, αρχικά, ανέφερε πως ο Μπάρτζης απαξιώνει δυνατούς παίκτες, ώστε να αναδύεται η δική του προσωπικότητα, χαρακτηρίζοντάς τον ως κουτοπόνηρο. Από την πλευρά του, ο Βασάλος τον ανέφερε ως εμμονικό, βγάζοντάς τον στη σέντρα και στην παρουσίαση του επάθλου πριν από το αγώνισμα ασυλίας, στην οποία γνωρίζουμε ποιος είναι ο νικητής, με τον Μπάρτζη να... χάνει τα λόγια του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share