Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Αποκάλυψη "φωτιά" Τριαντάφυλλου για Ελευθερίου: «Η Ελευθερία βρήκε άλλον! Μάριε "την πάτησες"!» (Video)

«Είναι τόσο όμορφη κοπέλα, γιατί να μη βρει άλλον;»

26 Απριλίου 2023 13:03
Survivor All Star: Αποκάλυψη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star: Μία αποκάλυψη "φωτιά" έκανε ο Τριαντάφυλλος για την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ο Κωνσταντινίδης "ξεσκέπασε" την τακτική του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Ο Τριαντάφυλλος με κάθε ευκαιρία σχολιάζει τα "σκάνδαλα" και όσα βγαίνουν στη φόρα και ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε έντονα είναι αυτό της απιστίας του Μάριου Πρίαμου προς την Ελευθερία Ελευθερίου. Τώρα, που η τραγουδίστρια βγήκε από το παιχνίδι και εξήγησε τι συνέβη με τον πρώην της εκείνος αποφάσισε να κάνει μία ακόμη αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή, δηλώνοντας πως έχει άλλο σύντροφο πια!

Survivor All Star: Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την προσωπική ζωή της Ελευθερίας Ελευθερίου

Σχετικά με το γεγονός ότι η Ελευθερίου έβαλε "τελεία" στην σχέση της με τον Ιωαννίδη, είπε: «Πολύ καλά έκανε. Αυτό το ξέρω κι εγώ. Η Ελευθερία είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλή ψυχούλα και συγχωρεί. Από εκεί και πέρα, για τα ερωτικά της τι να κάνω, ρε παιδιά; Και στα ερωτικά της θα είμαι μέσα; Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου με τα ελαττώματά της».

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Η Ελευθερία βρήκε άλλον! Μάριε, την πάτησες. Είναι νούμερα ένα, τέλος. Είναι τόσο όμορφη κοπέλα, είναι πολύ καλό παιδί, γιατί να μη βρει άλλον; Με τον Μάριο δεν είχε και κάτι. Μου μιλάει, μου λέει κάποια πράγματα, η κοπέλα είναι μια χαρά».

Όσον αφορά στο party της ένωσης στο οποίο δεν περεβρέθηκε, δήλωσε: «Ούτε με 500 χιλιάρικα δεν θα πήγαινα. Δεν θέλω καν να ξέρω για το Survivor».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share