Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 25/4: «Αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα...» - «Σεισμός» με την αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια μέσα σε δάκρυα μπροστά στον Λιανό

Ταράζει συθέμελα το συμβούλιο ο μισθοφόρος!

25 Απριλίου 2023 07:43
Survivor All Star trailer 25/4: «Αυτό που θα σας ανακοινώσω τώρα...» - «Σεισμός» με την αποκάλυψη του Τάκη Καραγκούνια μέσα σε δάκρυα μπροστά στον Λιανό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor All Star trailer: Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο έρχεται στο Survivor All Star, με τον Τάκη Καραγκούνια να ταράζει συθέμελα το συμβούλιο του νησιού με την αποκάλυψη, που ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει.

Όλα, βέβαια, όπως δείχνει το trailer, ξεκινούν από τον Σπύρο Μαρτίκα, που αναφέρει πως ο Νίκος Μπάρτζης του χρωστά μια ασυλία, αφού ακόμη μας... χτυπά το ότι κέρδισε μια φορά έναν κρίσιμο πόντο, με τη Στέλλα Ανδρεάδου, ωστόσο, να τον βάζει στη θέση του, υπενθυμίζοντας την αγωνιστική του θέση.

Η μεγάλη είδηση, όμως, θα έρθει από τον μισθοφόρο, αμέσως μετά από ένα ακόμη αγωνιώδες αγώνισμα ασυλίας, με τον ίδιο να αναφέρεται σε μια κακία, που μάλλον ειπώθηκε εναντίον του, θεωρώντας πως όποιος κι αν το είπε, έχει μίσος στην ψυχή του, ενώ νωρίτερα έχει προηγηθεί η μεγάλη του κόντρα με τον Μαρτίκα.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star spoiler: «Τράβα γ@μ@σ@@ ρε π@@στράκι» - Ο πρώτος άγριος τσακωμός μετά την ένωση!

Survivor All Star spoiler: Ο πρώτος άγριος τσακωμός μετά την ένωση είναι γεγονός! Ποιος παίκτης είπε την ατάκα: «Τράβα γ@μ@σ@@ ρε π@@στράκι»;

Απίστευτο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Διάσημοι και Μαχητές, κόκκινοι και μπλε μένουν πλέον στην ίδια παραλία και δεν άργησαν να έρθουν και οι πρώτοι τσακωμοί! Πρωταγωνιστής ξανά, όπως βλέπουμε και από το trailer που μας έχει δώσει ο ΣΚΑΙ, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας κρατάει αποθημένα από την κοινή του συνάπαρξη με κάποιους άλλους παίκτες πριν την αλλαγή των ομάδων! Και αναφερόμαστε στον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τους δύο άνδρες να έρχονται σε σύγκρουση άνευ προηγουμένου!

Survivor All Star spoiler: «Τράβα γ@μ@σ@@ ρε π@@στράκι» - Ο πρώτος άγριος τσακωμός μετά την ένωση!

Survivor All Star spoiler: Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε Τάκη και Ασημακόπουλο;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Τάκης Καραγκούνιας για ακόμα μια φορά ξέφυγε και άρχισε να μιλάει με αχαρακτήριστες εκφράσεις. Στο στόχαστρό του από την πρώτη μέρα κοινής συνήπαρξης βρέθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον δεύτερο να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον φίλο του.

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλεσε π@@στράκι τον Ασημακόπουλο και όπως ήταν λογικό επικράτησε πανικός! Τα πλάνα που ακολούθησαν καταγράφησαν από κάμερα αλλά δύσκολα θα προβληθούν μέσα από τον ΣΚΑΙ! Αυτό που θα δούμε σίγουρα ωστόσο είναι τον πανικό που θα επικρατήσει στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι οι πρωταγωνιστές.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share