Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024

Survivor All Star trailer 23/4: «Ποτάμι» τα δάκρυα στο πάρτι της Ένωσης! «Το πιο σκληρό που έγινε ποτέ...»

Αποκλειστικές εικόνες από τη βραδιά διασκέδασης και... πόνου των Survivors

23 Απριλίου 2023 12:49
Survivor All Star trailer 23/4: «Ποτάμι» τα δάκρυα στο πάρτι της Ένωσης! «Το πιο σκληρό που έγινε ποτέ...»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor All Star trailer: Μετά το χάος που επικράτησε για αρκετές μέρες στο Survivor All Star, ήρθε η ώρα χαλάρωσης και διασκέδασης για τους παίκτες του ριάλιτι, αφού απόψε (23/4) θα προβληθεί το Πάρτι της Ένωσης!

Σε αυτό βέβαια δεν υπάρχουν μόνο στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας, αλλά και αρκετός... πόνος για κάποιους Survivors, αφού ο Στέλιος Ρόκκος και τα ερωτικά τραγούδια του θα έρθουν στη μουσική σκηνή για να προκαλέσουν «ποτάμι» δακρύων, όπως θα διαπιστώσετε στο trailer που ακολουθεί.

Μάλιστα, για ακόμη μία χρονιά οι παίκτες θα διαγωνιστούν για τις μουσικές τους ικανότητες, σε μια διαδικασία με πολλά... ευτράπελα, αλλά και εκπλήξεις, ενώ δε λείπει ο πολύς χορός και το κέφι. Πριν ωστόσο φτάσουν εκεί, οι παίκτες των δύο ομάδων θα έχουν τις στιγμές τους και στα ντουζ, εκεί όπου φαίνονται χαρούμενοι και μόνο που επιτέλους πλένονται και καθαρίζονται σαν άνθρωποι μετά από καιρό!

Δείτε το trailer του αποψινού (23/4) επεισοδίου:

Ο ΣΚΑΪ μάλιστα δημοσίευσε και αποκλειστικές εικόνες από το Πάρτι της Ένωσης, σε ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο για τα όσα αναμένεται να δούμε απόψε:

O κλέφτης του Survivor All Star: Ο παίκτης που έκλεψε πανάκριβο άρωμα από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί (Video)

Ποιος είναι ο κλέφτης του Survivor All Star, ο οποίος κατάφερε να κλέψει ένα πανάκριβο άρωμα από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί;

Το φετινό Survivor All Star είναι το πρώτο με τόσες αποβολές παικτών, οι οποίες προήρθαν από καταπάτηση των κανονισμών που έχει θέσει στο ριάλιτί του ο Ατζούν Ιλιτζαλί, κανονισμοί που αναφέρονταν κυρίως στην κατοχή φαγητού και κινητών για την επικοινωνία των παικτών με τον εκτός νησιού κόσμο. Όπως όμως όλα δείχνουν, δεν ήταν μόνο οι κλοπές και η αγορά φαγητού από ντόπιους, οι κατηγορίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι φετινοί παίκτες.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που έκλεψε άρωμα από το σπίτι του Ατζούν

Σε ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στην έπαυλη του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, όταν εκείνος φιλοξένησε μία ομάδα παικτών από το φετινό Survivor.

Όπως έγινε γνωστό ένας από τους παίκτες που βρέθηκε στην πολυτελή οικία του Acun για να γευτεί το γλυκό που τους προσέφερε ο Τούρκος παραγωγός, δε σταμάτησε μόνο στο γλυκό αλλά άπλωσε λίγο πιο μακριά το… χέρι του. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι από το σπίτι του Ατζούν εκλάπη ένα μπουκαλάκι ανδρικό άρωμα από παίκτη του Survivor.

Μάλιστα το άρωμα ήταν από τα ακριβά, κανείς όμως δεν ξέρει πώς μπορεί να μείνει κρυφό κάτι τέτοιο σε περίπτωση που ο παίκτης προσπαθήσει να το φορέσει σε κάποια από τις επόμενες ημέρες που θα βρίσκεται στο παιχνίδι. Το όνομα του κλέφτη δεν αποκαλύφθηκε στην εκπομπή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share