Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 20/4: Χάος με τον Τάκη! Έρχεται στα χέρια με Μπόγδανο και Αγόρου

Πανδαιμόνιο λίγο πριν από την αποχώρηση!

20 Απριλίου 2023 08:06
Survivor All Star trailer 20/4: Χάος με τον Τάκη! Έρχεται στα χέρια με Μπόγδανο και Αγόρου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor All Star trailer: Κανονικό... χάος επικρατεί στο Survivor All Star και οι εξελίξεις είναι διαρκώς καταιγιστικές, με τους παίκτες να βρίσκονται στα άκρα προτού προχωρήσουν στο πάρτι της ένωσης.

Στο νέο επεισόδιο, όπως βλέπουμε και στο σχετικό trailer, οι δύο ομάδες παλεύουν για το έπαθλο φαγητού προτού μάθουμε ποιος αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό, καθώς βλέπουμε τον Τάκη Καραγκούνια σχεδόν να έρχεται στα χέρια με τους Ηλία Μπόγδανο και Νικόλα Αγόρου.

Λίγο αργότερα, βέβαια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ηρεμεί την κατάσταση με το παιχνίδι δημοπρασίας, που φέρνει στους παίκτες εκ νέου με έπαθλο ξανά το φαγητό, με έναν επιπλέον κανόνα που θα προκαλέσει αίσθηση. Αμέσως μετά, στο συμβούλιο αποχώρησης, θα μάθουμε και ποιος είναι εκείνος που θα φύγει και θα... κόψει τη δίαιτα της καρύδας.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star spoiler 20/4: Θα... χορτάσει το στομάχι τους - Αυτή η ομάδα παίρνει το τελευταίο έπαθλο πριν από την αποχώρηση και το πάρτι της ένωσης

Survivor All Star spoiler: Ακόμη ένας κύκλος, ο οποίος αυτή την φορά απαρτιζόταν από... δύο εβδομάδες, μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία πράξη της αποχώρησης, ολοκληρώνεται στο Survivor All Star και η αγωνία εκ νέου κορυφώνεται.

Έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ότι ολοένα και πιο δυνατοί παίκτες θα φεύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης, είτε επειδή είναι ισχυροί αγωνιστικά είτε επειδή έχουν κάποιο έρεισμα στο κοινό. Είναι κάτι απόλυτα λογικό, άλλωστε, μιας και μιλάμε και για τους κορυφαίους, που με τον καιρό λιγοστεύουν.

Το παιχνίδι, πάντως, έχει περάσει από... σαράντα κύματα, με τις αποχωρήσεις και τις αποβολές να διαδέχονται η μία την άλλη. Μπορεί, μάλιστα, να χρειάστηκε να περάσουν δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής του Πάσχα, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των υποψηφιοτήτων και της επερχόμενης αποχώρησης, ωστόσο υπήρξε στο ενδιάμεσο διάστημα και μια ακόμη αποβολή, αυτή της Αφροδίτης Σκαφίδα, υπενθυμίζοντας πως κανενός η θέση δεν είναι βέβαιη.

Survivor All Star: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο πριν από την αποχώρηση

Προτού, όμως, προχωρήσουμε στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού και στα απόνερα του μεικτού αγώνα με τους Τούρκους, υπάρχει ένα ακόμη έπαθλο φαγητού για τους παίκτες. Κάπως έτσι, δίνεται επί της ουσίας και η δυνατότητα σε κάθε υποψήφιο για ένα τελευταίο γεύμα πριν από την αποχώρησή του, αν και θα χάσει το μεγάλο πάρτι της ένωσης.

Ποια ομάδα, όμως, θα πανηγυρίσει την νίκη και θα απολαύσει το έπαθλο; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Διάσημοι αντιδρούν μετά την νίκη της μπλε ομάδας και επικρατούν, γευόμενοι εκείνοι τους καρπούς της δικής τους προσπάθειας, λίγο πριν μάθουμε ποιος θα μαζέψει τα... μπογαλάκια του για να γυρίσει στην Ελλάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share