Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Survivor All Star spoiler 19/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον μεικτό αγώνα Ελλάδος - Τουρκίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

19 Απριλίου 2023 21:42
Survivor All Star spoiler 19/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον μεικτό αγώνα Ελλάδος - Τουρκίας!
Από Ανθή Κουρεντζή

Survivor All Star spoiler 19/04: Μεικτό αγώνα με Έλληνες και Τούρκους παίκτες του Survivor περιλαμβάνει το πρόγραμμα για σήμερα και σας έχουμε την ομάδα που κερδίζει!

Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος φεύγει), οι All Star Survivors δίνουν έναν αγώνα με τους Τούρκους αλλά σε μεικτές ομάδες! Δηλαδή οι κόκκινοι των δύο ομάδων μαζί και οι μπλε των δύο ομάδων μαζί με ένα τρομερό έπαθλο να μοιράζονται από κοινού οι παίκτες των δύο χωρών!

Οι μπλε και κόκκινοι λοιπόν της Ελλάδος και της Τουρκίας θα ενωθούν και θα δώσουν τη δική τους μάχη για το μεγάλο έπαθλο, λίγο πριν το πάρτι της ένωσης! Ποιος θα τα καταφέρει;

Survivor All Star spoiler 19/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον μεικτό αγώνα Ελλάδος - Τουρκίας!

Survivor All Star spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο στον μεικτό αγώνα με Έλληνες και Τούρκους παίκτες

Οι παίκτες των δύο χωρών λοιπόν γίνονται ένα σε δύο ομάδες με μπλε και κόκκινα χρώματα! Αυτή που θα καταφέρει να κερδίσει είναι η μπλε ομάδα με τον MVP να είναι μια τεράστια έκπληξη! Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας θα σημειώσει πέντε νίκες και θα οδηγήσει τους μπλε στο σπουδαίο αυτό έπαθλο και θα κάνουν τους Τούρκους συμπαίκτες του να τον λατρέψουν!

Δείτε με την ευκαιρία και το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Survivor All Star: «Σύστριγγλο» με την υποψηφιότητα του Ασημακόπουλου - «Ήταν υποκινούμενο από...» (video)

Η υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου στο χθεσινοβραδυνό συμβούλιο του Survivor All Star δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τις δύο ομάδας.

Ο παίκτης μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, σχολίασαν το γεγονός ότι ψηφίστηκε, ενώ ο επιχειρηματίας δεν δίστασε να επισημάνει πως κατά τη γνώμη του ήταν όλο στημένο.

«Ήταν όλο υποκινούμενο. Από πίσω ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας. Βλέπουμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι ανθρωποφαγικό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασημακόπουλος στον Νίκο Μπάρτζη.

«Απ΄ότι είδαμε ένα είναι σίγουρο. Όποιος κάνει παρέα μαζί μου και μου μιλάει, θα ψηφίζεται...», είπε στη συνέχεια ο Μπάρτζης, μιλώντας στην κάμερα.

«Την ψήφισή μου από τον Ηλία Μπόγδανο δεν την κατάλαβα καθόλου και πιστεύω ότι ούτε και ο κόσμος την κατάλαβε...», σημείωσε στη συνέχεια ο Ασημακόπουλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share