Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Survivor All Star trailer 17/4: Τραυματισμός σοκ για τον Κατσούλη! Σφαδάζει από τον πόνο ο Σάκης - Έντρομοι οι παίκτες (Video)

Επιστέφει απόψε με πασχαλινό έπαθλο το ριάλιτι επιβίωσης

17 Απριλίου 2023 07:46
Survivor All Star trailer 17/4: Τραυματισμός σοκ για τον Κατσούλη! Σφαδάζει από τον πόνο ο Σάκης - Έντρομοι οι παίκτες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Survivor All Star trailer 17/4: Το Survivor All Star επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, με άκρως πασχαλινή διάθεση αλλά, τον κρίσιμο αγώνα για την τρίτη ασυλία αλλά και έναν σοκαριστικό τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη! Παράλληλα, δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα μετά την αποβολή.

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο Σάκης Κατσούλης ενώ βρισκόταν στο πάγκο τους ομάδας του δίνοντας οδηγίες, ξαφνικά γλιστράει και πέφτει άσχημα πάνω στην ξύλινη πλατφόρμα. Από όσο γίνεται αντιληπτό, ο παίκτης των Κόκκινων πονάει αρκετά ενώ οι συμπαίκτες του φωνάζουν αγωνιωδώς τον γιατρό για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Survivor All Star: Σούσουρο με το βίντεο που «καίει» Βασάλο και Σταυρούλα - «Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι...»

Κανονικό... σούσουρο επικρατεί για τα ντοκουμέντα, που εμφανίζονται για το Survivor All Star, όπου μεταξύ άλλων έχουμε κι ένα κρυφό ζευγάρι, με τα σχόλια να αφορούν εσχάτως τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως οι δυο πρώην συμπαίκτες και πλέον αντίπαλοι, καθώς η παράγωγή μετέφερε στους Μπλε την παίκτρια, έχουν σχέση και είναι το κρυφό ζευγάρι του ριάλιτι. Όλα αυτά τα σχόλια ξεκίνησαν μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star και ειδικά μετά το ταξίδι της στο εξωτερικό μαζί με τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο.

Μάλιστα, μέχρι και ο Γιώργος Λιανός έκανε μία αποκάλυψη για ένα κρυφό ζευγάρι στο παιχνίδι, δίνοντας την αφορμή να συσχετιστεί το όνομα του Κωνσταντίνου με την Σταυρούλα που παντρεύτηκε, αλλά χώρισε μέσα σε τρεις μήνες και αμέσως μετά μπήκε στον νέο κύκλο της παραγωγής του ΣΚΑΪ.

Survivor All Star: Το βίντεο που... μιλά για τη σχέση

Θέση στο σχολιασμό του Survivor All Star έχει πάρει και το Tik Tok. Μάλιστα, κυκλοφορεί ένα βίντεο που μιλάει για την εν λόγω φημολογούμενη σχέση Βασάλου - Χρυσαειδή.

«Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι. Για αυτό ο Λιανός όταν της είπε πας στους μπλε κατέβασε μούτρα. Φυσικά το ξέραμε, όμως αυτός μπαίνει survivor για να βγάλει γκόμενα, μετά την Ευρυδίκη το 2017 σειρά της Σταυρούλας», γράφει.

Όπως ήταν λογικό στα σχόλια έγινε «μάχη» ανάμεσα στους χρήστες. Άλλοι ανέφεραν πως όντως μπορεί να ισχύει, άλλοι θέλουν επιτέλους να δουν τι συμβαίνει ανάμεσα τους και ανάμεσα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Survivor Βασάλος και Σταυρούλα βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share