Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 14/4: Πανζουρλισμός στο πάρτι της ένωσης! Αυτός ο τραγουδιστής θα διασκεδάσει τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

14 Απριλίου 2023 08:25
Survivor All Star spoiler 14/4: Πανζουρλισμός στο πάρτι της ένωσης! Αυτός ο τραγουδιστής θα διασκεδάσει τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor All Star spoiler: Όλοι οι φαν του Survivor καταλαβαίνουν, ότι ξεκινάμε την αντίστροφη μέτρηση για το Άλσος Βεΐκου, όταν πραγματοποιείται το πάρτι της ένωσης, με άπαντες τους παίκτες να περνούν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς πριν από την τελική ευθεία, τη στιγμή που υπάρχουν νέα βίντεο να τους δείχνουν να παρανομούν.

Είναι η στιγμή, όπου επιτέλους μετά από μήνες δοκιμασιών βρίσκουν την ευκαιρία να ζήσουν, όπως θα το έκαναν στην καθημερινότητά τους. Θα πλυθούν, θα γευματίσουν πλουσιοπάροχα και, στο τέλος, θα διασκεδάσουν, είτε με την παρουσία ενός καλλιτέχνη είτε τραγουδώντας οι ίδιοι. Και όλα αυτά, προτού τους δούμε να βρίσκονται μαζί σε μία παραλία, οδεύοντας σιγά σιγά προς το τέλος της διαδρομής, αν και μέχρι τότε έχουμε άλλους τρεις μήνες περίπου.

Σε κάθε περίπτωση, το πάρτι αυτό αποτελεί ορόσημο, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές, καθώς είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι παραδοσιακά αυτό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη διάρκεια του ριάλιτι, χώρια από την πρεμιέρα και την ημέρα του τελικού.

Survivor All Star: Ο τραγουδιστής που παίρνει εισιτήριο... για το πάρτι στον Άγιο Δομίνικο

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λοιπόν, έχει πάρει την απόφαση να διασκεδάσει τους παίκτες του Survivor All Star κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντάς τους ένα όμορφο θέαμα εν όψει των πιο κρίσιμων ημερών, που αναμένεται να έρθουν στην κοινή τους, πια, παραλία, φέρνοντας έναν αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Στέλιο Ρόκκο. Το πάρτι της ένωσης θα γίνει την επόμενη Κυριακή (23/4) και ο Έλληνας τραγουδιστής θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο ειδικά για αυτό το σκοπό, κάνοντας άπαντες να... τα σπάσουν πριν πάνε στην παραλία υπό τους δικούς του ήχους, σε μια συγκέντρωση που όλοι θα θυμούνται.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share