Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Κανένας Μάριος! Στην αγκαλιά πρώην παίκτη του ριάλιτι η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρηση

Η ανάρτησή της... τα λέει όλα

10 Απριλίου 2023 10:15
Survivor All Star: Κανένας Μάριος! Στην αγκαλιά πρώην παίκτη του ριάλιτι η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει φύγει από το Survivor All Star, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει την αποχώρησή της, παρότι έκανε τα πάντα για να παραμείνει.

Την Κυριακή 9/4 πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα και αφού τακτοποιήθηκε, έκαναν τις πρώτες της επισκέψεις στους φίλους της και γενικά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, συναντήθηκε και με την συμπαίκτρια και φίλη της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μετά την αποχώρηση της φωτογράφισε τον παίκτη του All Star που με ψευδώνυμο παράνομα γράφει στο twitter.

Βέβαια, η Ελευθερία Ελευθερίου, είχε ακόμη μια συνάντηση, αυτή την φορά όμως με πρώην παίκτη του Survivor All Star. Ο λόγος για τον Νίκο Γιάννη με τον οποίο η τραγουδίστρια πόζαρε αγκαλιά.

Ελευθερία Ελευθερίου και Νίκος Γιάννης

Survivor All Star: Τελικά δεν είναι ο Βασάλος! Κατονόμαστε τον παίκτη που έχει επαφή με Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου!

Μετά την αποχώρησή της από το χθεσινοβραδινό 6/4 επεισόδιο του Survivor all star, η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε την πρώτη της αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Μας και μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα, στα όσα συνέβησαν με τον Στάθη Σχίζα ενώ αποκάλυψε και τον παίκτη που σύμφωνα με αυτή, έχει έρθει σε επαφή με την Ελλάδα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star! Περισσότερα στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share