Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Κανονικό ξεμπρόστιασμα από τον Παναγιώτη - «Η Ελευθερία Ελευθερίου έλεγε "ο άτιμος ο Μάριος με έκανε ρεζίλι" και τώρα τον θέλει νικητή»

«Ήταν κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο για τον λόγο ότι...»

9 Απριλίου 2023 21:56
Survivor All Star: Κανονικό ξεμπρόστιασμα από τον Παναγιώτη - «Η Ελευθερία Ελευθερίου έλεγε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου σχολίασαν οι παίκτες του Survivor All Star στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου.

Μάλιστα, η δήλωση της τραγουδίστριας να δει νικητή του παιχνιδιού τον… Μάριο Πρίαμο φαίνεται πως προκάλεσε ανάμεικτα σχόλια και αντιδράσεις στους συμπαίκτες της, μετά από όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.


«Ήταν το τελευταίο συμβούλιο για την Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Λιανός της έκανε μια τελευταία ερώτηση, «ποιον θα ήθελες να δεις νικητή του Survivor All Star;». Εγώ ξαφνιάστηκα λίγο με την απάντηση της. Δεν περίμενα να πει και κάποιος συγκεκριμένα αλλά σε καμία περίπτωση τον Μάριο», δήλωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Ήταν κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο για τον λόγο ότι λέει πως με τον Μάριο είχαν μια υποτυπώδη σχέση έξω πριν μπουν στο παιχνίδι. Την πούλησε με όλο αυτό το σκηνικό που έγινε με την Καρολίνα, μετά ο Μάριος άδειασε εδώ μέσα την Καρολίνα γιατί δεν την υπερασπίστηκε σε κάτι, ταυτόχρονα ο Μάριος άδειασε και τον φίλο του τον Μπο που είχαν μια επικοινωνία και ήταν μαζί το 2017 στο παιχνίδι».

«Όπως ταξιδεύαμε και ερχόμασταν εδώ στο παιχνίδι, η Ελευθερίου μού έλεγε «α, τι μου έκανε ο άτιμος» και «με έκανε ρεζίλι» και αυτά. Πως τα έχουν βρει τώρα αυτοί οι δύο, αυτό όλο το πράγμα, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή έχει πάει το πούλημα αέρα, πατέρα και η Ελευθερίου θέλει τον Μάριο νικητή… ηθελέστα και παθέστα» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Survivor All Star: «Το μόνο που κέρδισα φέτος είσαι εσύ...» - Τα είπε όλα η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Η Ελευθερία Ελευθερίου αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα από το Survivor All Star με την ίδια να έχει προκαλέσει πανικό τόσο κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, όσο και με τις πρώτες της δηλώσεις στο Πρωινό μας. Με την ευκαιρία, δείτε όσα δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το Survivor.

Σίγουρα, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί και σε άλλες εκπομπές και όσα θα πει θα μας απασχολήσουν, καθώς γενικότερα ό,τι έχει να πει, βλέπουμε πως θα το πει!

Από τα social media δε ξέρουμε ακριβώς τι στάση θα κρατήσει, όμως την Κυριακή 9/4 έκανε την πρώτη ανάρτηση και συγκεκριμένα το πρώτο story. Πιο αναλυτικά, η Ελευθερία κοινοποίησε ένα μήνυμά της από συνομιλία με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το οποίο λέει ομολογουμένως πολλά...

H 1η ανάρτηση της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star

Survivor All Star: «Το μόνο που κέρδισα φέτος είσαι εσύ...» - Τα είπε όλα η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share