Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Survivor All Star spoiler 9/4: Πέφτουν κορμιά! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

9 Απριλίου 2023 10:03
Survivor All Star spoiler 9/4: Πέφτουν κορμιά! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 9/4: Αλλάζουν οι δύο ομάδες την Κυριακή ξανά και σας έχουμε και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ασυλίας!

Ηλίας Μπόγδανος και Σταυρούλα Χρυσαειδή γίνονται μπλε, ενώ από την μεριά της η Μελίνα Μεταξά πάει στους κόκκινους ώστε να υπάρξει μια ισορροπία και να επανέλθουν τα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού οι μπλε μετρούσαν έξι σερί χαμένες ασυλίες και μειον δύο παικτες, μετά και τις αποβολές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη!

Κι όλα αυτά πριν σκάει και η προβλεπόμενη αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα (δείτε εδώ το γιατί)! Πάμε στο αγωνιστικό λοιπόν! Μπλε εναντίον κόκκινων ή αν προτιμάτε κόκκινοι εναντίον μπλε στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ούτε καν trailer από το επεισόδιο της Κυριακής (09/04) αλλά έχουμε στα χέρια μας τον νικητή της πρώτης ασυλίας! Οι αλλαγές στις δύο ομάδες θα φέρουν την ανατροπή και οι μπλε θα καταφέρουν επιτέλους να σπάσουν το σερί και να επιστρέψουν στις κερδισμένες ασυλίες. Όσο για τους υποψήφιους προς αποχώρηση; Αυτοί θα σας τους ανακοινώσουμε στο επόμενο spoiler...

Survivor All Star spoiler νικητής ασυλίας

Survivor All Star spoiler: «Είσαι σκουπίδι! Ξεφτιλισμένε...» - Καυγάς άνευ προηγουμένου για Κόρο - Ασημακόπουλο!

Survivor All Star spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star και μαζί και οι τσακωμοί στο ριάλιτι, οι οποίοι διαδέχονται ο ένας τον άλλον!

Αυτή την φορά πρωταγωνιστές είναι δύο πρώην κολλητοί φίλοι! Δύο παιδιά που στον δικό τους κύκλο του Survivor, εκείνο του 2021, ήταν αυτοκόλλητοι! Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Δύο παιδιά που ήταν πολύ κοντά, αλλά μετά το ριάλιτι χάθηκαν! Και ο λόγος φυσικά είναι ο... Τριαντάφυλλος. Για κάποιο λόγο όποιος ήρθε κοντά με τον Τριαντάφυλλο απομακρύνθηκε από τον Κόρο. Και ο Ασημακόπουλος ήταν ένας εξ αυτών.

Επομένως τα δύο παιδιά μπήκαν φέτος στο Survivor All Star και είχαν τυπικά μια καλημέρα. Μόνο που η καλημέρα αυτή έγινε... οργή πλέον! Μπορεί να βρίσκονται σε ξεχωριστές ομάδες όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση.

Survivor All Star spoiler: Γιατί πλακώθηκαν τα δύο παιδιά;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας χοντρός τσακωμός σημειώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο κατά την διάρκεια του τελευταίου αγωνίσματος που είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης! Μετά από ένα ραν ο Γιώργος Κόρομι πανηγύρισε έξαλλα έναν πόντο που σημείωσε η ομάδα του και ο Γιώργος Ασημακόπουλος του απάντησε, με την ένταση να μην αργεί να έρθει!

«Είσαι σκουπίδι! Ξεφτιλισμένε...», ξεστόμισε ο Κόρο με τον Ασημακόπουλο να τρελαίνεται, πράγμα σπάνιο για τον ίδιο! Μάλιστα το επεισόδιο ήταν τόσο χοντρό ανάμεσά τους που μπήκε στην μέση μέχρι και ο Γιώργος Λιανός για να τους χωρίσει. Μάλιστα αναμένεται στα επόμενα επεισόδια η ένταση ανάμεσα στα δύο παιδιά αυτά να ενταθεί. Κάτι που θα το δούμε από την Κυριακή...

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση στο Survivor All Star έχει ξεφύγει για τα καλά και έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Νεύρα, τσακωμοί, παραβιάσεις κανονισμών έχουν φέρει το ριάλιτι στο κόκκινο και τον Ατζούν Ιλιτζαλί στα όριά του!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share