Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Βόμβα» από Ελευθερία Ελευθερίου - «Ο Μάριος μου έλεγε ότι...»

Το σχόλιο για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο

7 Απριλίου 2023 20:27
Survivor All Star: «Βόμβα» από Ελευθερία Ελευθερίου - «Ο Μάριος μου έλεγε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής (07/04) και έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας τι της έλεγε ο Μάριος. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως η Ρία Κολοβού παίζει άσχημο παιχνίδι και πως είναι άλλος άνθρωπος όταν κλείνουν οι κάμερες ενώ σημείωσε πως θα προτιμούσε να μην είχε προβληθεί η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο.

«Δεν με άφησαν σε ησυχία, ψηφιζόμουν από τη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι. Μέχρι και ο Λιανός μου έλεγε ότι είμαι mvp. Ο Μάριος μου έλεγε πως ότι και να κάνω θα ψηφίζομαι γιατί δεν είμαι αθλήτρια. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στη σχέση σου με τον Μάριο και δεν θα ήθελα να έχει προβληθεί, αλλά ήταν αναπόφευκτο», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Για την ατάκα στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε: «Το έχω πει, ε;; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο να γελάω με αυτά που έγιναν με τον Μάριο σημαίνει ότι είμαι σε καλό δρόμο».

Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε στη συνέχεια: «Σε ότι αφορά τον Στάθη Σχίζα θέλω να πω ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τόσο τραγικό ώστε να το μεγαλοποιήσουν τόσο. Ένιωθα απειλή από τους συμπαίκτες μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι. Με πείραξε που ο Μάριος γνώριζε ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό για τον Στάθη και δεν πήρε θέση. Η Ρία παίζει ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι. Πώς γίνεται η Ρία να γνωρίζει τι γίνεται έξω; Μήπως φταίει η παρέα που έκανε με τον Γκότση; Η Ρία είναι άλλος άνθρωπος όταν κλείνουν οι κάμερες».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share