Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Γίνονται ύπουλα πράγματα! Όταν μιλάμε για δικαιοσύνη...» - "Πόλεμος" ανάμεσα σε Ελευθερία και Ρία (Video)

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού

6 Απριλίου 2023 23:02
Survivor All Star: «Γίνονται ύπουλα πράγματα! Όταν μιλάμε για δικαιοσύνη...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ρία Κολοβού διασταύρωσαν τα ξίφη τους λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού. Παράλληλα, έξαλλος έγινε ο Καραγκούνιας με τον χαρακτηρισμό του Βασάλου

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός όπως κάνει σε κάθε αγώνισμα θέλησε να ακούσει τους υποψηφίους πριν αρχίσει το παιχνίδι. Έτσι απηύθυνε τον λόγο στους υποψήφιους αυτής της εβδομάδας, την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη και τη Ρία Κολοβού.

Η πιο θιγμένη από όλες ήταν η Ελευθερία η οποία θεωρεί ότι γίνονται ύπουλα πράγματα πίσω από τις πλάτες της και θεωρεί άδικη την υποψηφιότητά της, λέγοντας ότι δεν μπορεί να το δεχτεί.

Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε ότι θέλει σήμερα να νικήσουν και να αφιερώσει τη νίκη του σε όσους τον στηρίζουν αλλά και στον Στάθη Σχίζα, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς εξαιτίας της... Ελευθερίας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σειρά του ευχήθηκε να κερδίσουν και να απολαύσουν όλοι οι Μαχητές το σημερινό γεύμα.

Ρία και Ελευθερία αρπάχτηκαν λίγο πριν το αγώνισμα: «Προφανώς έχει γίνει μαγείρεμα»

Η Ρία στο τέλος θέλησε να τοποθετηθεί για την υποψηφιότητά της καθώς η ίδια θεωρεί ότι δεν είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά. «Όταν μιλάμε για δικαιοσύνη θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να πράττουμε δίκαια και μετά να μιλάμε για τους άλλους» είπε η Ρία ρίχνοντας τα βέλη της στη δεύτερη υποψήφια.

Τότε η Ελευθερία Ελευθερίου της απάντησε και την κατηγόρησε για μαγειρέματα αφού προτίμησε να ψηφίσει τον Μπάρτζη αντί για τον Μαρτίκα, ενώ λέει ότι ψηφίζει αγωνιστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share