Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 06/04: Έχουμε ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίζετε!

6 Απριλίου 2023 08:05
Survivor All Star spoiler 06/04: Έχουμε ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 06/04: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή από το Survivor All Star με έναν μπλε να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα.

Η απόφαση των μπλε να πηγαίνουν στην κάλπη με βάση τις επιδόσεις της εβδομάδας και όχι τις συνολικές έφερε εκπλήξεις αφού από την κάλπη βγήκαν τα ονόματα και του Νίκου Μπάρτζη με την Ρία Κολοβού, δύο παικτών αντικειμενικά αρκετά δυνατούς αγωνιστικά που έχουν φέρει πολλές νίκες. Όμως πληρώνουν την κακή εβδομάδα και βρίσκοντα στον τάκο!

Εκεί όπου μπήκαν μαζί με τους... δεδομένους, Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρος Μαρτίκας! Μια ψηφοφορία με τέσσερις και ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ! Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί και θα τελειώσει εδώ το όνειρο του Survivor All Star;

Survivor All Star spoiler 06/04: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Survivor All Star spoiler 06/04: Έχουμε ανατροπή; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Πάμε λοιπόν στα δεδομένα που έχουμε! Ξεκάθαρη θέση στον Άγιο Δομίνικο θα συνεχίσει να έχει ο Νίκος Μπάρτζης! Πρόκειται για ένα παίκτη ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό ενώ και στις διαδικτυακές ψηφοφορίες βγαίνει πρώτος. Σ' αυτές μάλιστα ξεχωρίζει μαζί με την Ρία Κολοβού, η οποία δείχνει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και να μην κινδυνεύει! Αν αυτό ισχύει τότε πιο κοντά στην αποχώρηση δείχνει να είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πολύ δυνατός στο κοινό!

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώνονται και η Ελευθερία Ελευθερίου αποχωρεί από το Survivor All Star.

Αποχωρεί από το Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share