Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Τον εξευτελισμό που θα ένιωθα αν...» - Πύρινη επίθεση από την Δήμητρα Βαμβακούση

«Είχα δεχθεί πρόταση από πολύ νωρίς...»

5 Απριλίου 2023 18:45
Survivor All Star: «Τον εξευτελισμό που θα ένιωθα αν...» - Πύρινη επίθεση από την Δήμητρα Βαμβακούση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοινή φωτογράφιση πραγματοποίησαν για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού HELLO, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Το ζευγάρι παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησαν για όλους και για όλα. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Ελένης Χαμπέρη για τις παρανομίες των παικτών.

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε τον λόγο που δεν έλαβε μέρος στο Survivor All Star, τονίζοντας πως αν τελικά είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο δεν θα μπορούσε τίποτα να ξεπλύνει τον εξευτελισμό που θα ένιωθε.


Για πολλούς το Survivor All Star χωρίς Ντάνο δεν γίνεται.

Νομίζω ότι οι επιλογές των παικτών στο αγωνιστικό κριτήριο δεν είναι ιδανικές, κι αυτό με κάνει να μη θέλω να το παρακολουθήσω. Survivor είναι να μπορείς να επιβιώσεις, να μπορείς να εξασφαλίσεις φαγητό χωρίς να παραβαίνεις κανόνες βρίσκοντας χρήματα ή κινητό για να επικοινωνήσεις.

Είχα δεχθεί πρόταση από πολύ νωρίς για να συμμετάσχω και η γνωριμία μου με τον Γιώργο με βοήθησε στην απόφασή μου να μην πάω. Τίποτα δεν θα μπορούσε να ξεπλύνει τον εξευτελισμό που θα ένιωθα αν συμμετείχα σε αυτό παιχνίδι με την μορφή που έχει σήμερα. Πιστεύω πως δεν χαρακτηρίζει ούτε εμένα ούτε τον Γιώργο. Κάθε σεζόν του Survivor έχει ίδιο τίτλο, αλλά διαφορετικό περιεχόμενο.

Survivor All Star: «Τον εξευτελισμό που θα ένιωθα αν...» - Πύρινη επίθεση από την Δήμητρα Βαμβακούση

Survivor All Star: «Κάρφωσε» άγρια Μπάρτζη και Μαρτίκα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Ούτε το όνομά του δε θέλω να λέω...»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε αποκλειστικά στο YOU και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την ειλικρίνεια και την ευθύτητά της, μιλώντας για όλα τα θέματα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο ριάλιτι επιβίωσης και τις φιλίες, που μπορεί και... να χαλάνε, πραγματοποιώντας επίσης αποκαλύψεις σχετικά με τον Ατζούν.

Survivor All Star: Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Τους προηγούμενους μήνες έλεγες ότι δεν θα συμμετέχεις στο Survivor All Star επειδή είχες σχέση. Τελικά χώρισες πρώτα, και μετά ξεκίνησες συζητήσεις, ή το συζητούσες από πριν;

Οι κουβέντες είχαν ξεκινήσει πιο πριν, για να είμαι από την αρχή στο παιχνίδι. Τελικά, επειδή δεν περνούσα καλά συναισθηματικά εκείνη την περίοδο, βρήκα μια αφορμή για να ξεχαστώ. Με βοήθησε αρκετά μπορώ να πω.

Πώς ένιωσες όταν προσγειώθηκες στον Άγιο Δομίνικο για δεύτερη φορά;

Ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ και συνέχιζα αμέσως μετά τους τέσσερις μήνες που έζησα εκεί πέρσι. Όμως το κλίμα δεν ήταν το ίδιο, φέτος υπήρχε μεγάλη τοξικότητα, ανταγωνισμός και προκατάληψη από παίκτες που δεν με ήξεραν, όπως ο Νίκος Μπάρτζης. Παρότι έφερα πόντους από την πρώτη μέρα, εκείνος έλεγε τα δικά του, μία τον ένοιαζε η ταχύτητα, τώρα τον νοιάζουν οι στόχοι, και πιστεύω ότι πάλι θα αλλάξει γνώμη. Η εβδομαδιαία αμοιβή είναι πολύ ισχυρό κίνητρο και οι περισσότεροι έβγαλαν έναν κακό εαυτό, προκειμένου να παραμείνουν όσο γίνεται περισσότερο.

Σκέφτηκες να μπεις κι εσύ σε αυτό το τριπάκι;

Αν είχα μπει σε αυτό το τριπάκι, δεν θα έπρεπε να μιλάω τόσο για να υποστηρίζω τις αλήθειες που είχα δει με τα μάτια μου και είχα ακούσει με τα αυτιά μου. Όταν μια κατάσταση έχει εξελιχθεί μπροστά μου και κάποιοι προσπαθούν να την παρερμηνεύσουν, θα υπερασπιστώ τον άλλον. Για παράδειγμα, όσο και αν μάλωνα την Ελευθερία, άλλο τόσο την υποστήριζα, γιατί ήμουν παρούσα την ώρα που ο Σπύρος έλεγε όλα αυτά για την προσωπική του ζωή του Στάθη και μετά προσπαθούσε να τα φορτώσει σε εκείνη.

Αν ήσουν στη θέση της και έβλεπες τον σύντροφό σου να σε απατάει στην τηλεόραση, θα είχες την ίδια αντίδραση με την Ελευθερία Ελευθερίου;

Είτε με απατούσαν στην τηλεόραση, είτε στην ζωή μου έξω, θα συνέχιζα κανονικά και θα προσπαθούσα να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται. Από την άλλη καταλαβαίνω απόλυτα την αντίδραση της Ελευθερίας, και τη θεωρώ φυσιολογική. Δεν εξέθεσε εκείνη την προσωπική της ζωή, εκτέθηκε από άλλους και ακούστηκαν πολλά, όμως τα παιδιά στο Survivor δεν ήξεραν πόσο καιρό την κυνηγούσαν για μια δήλωση, για κάτι που δεν επέλεξε κιόλας.

Δήλωσες πως η Ελευθερία ήταν το «πιόνι» του Μάριου. Στη θέση της, θα τον άκουγες;

Αν ήμουν ερωτευμένη και είχα περάσει όμορφες στιγμές με έναν άνθρωπο, φυσικά και θα με επηρέαζε. Την τελική απόφαση, όμως, θα την έπαιρνα εγώ. Όπως είπα και στην Ελευθερία, έχει το 99% της ευθύνης, που πήγε σαν εκτελεστικό του όργανο.

Πώς ένιωσες βλέποντας την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, ότι είχαν επικοινωνία με τον έξω κόσμο;

Τραγικό. Χωρίς να ξέρω εκείνη τη στιγμή, σκέφτηκα «τιμή και δόξα στον Νίκο Μπάρτζη που το κατήγγειλε», αλλά μετά τις δηλώσεις του Ατζούν, είπα πως είναι μεγάλη αδικία γι' αυτές τις δύο παίκτριες, την Δαλάκα και την Ασημίνα, που θα μπορούσαν να φτάσουν στον τελικό. Είδαμε τελικά ότι ο Μπάρτζης θέλει να βγάλει έναν-έναν τους δυνατούς παίκτες γιατί το απωθημένο του είναι να φτάσει στα ατομικά αγωνίσματα. Όλη την ώρα μιλάει γι' αυτό και ας μην είναι υπερπαίκτης...

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να βγάλεις εσύ έναν παίκτη, ποιον θα επέλεγες;

Τον Νίκο Μπάρτζη, διότι έχει αρνητική ενέργεια, από την πρώτη μέρα προσπαθεί να θυματοποιείται και έδινε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Δεν λες για μία κυρία ότι «χαμουρεύεται» με κάποιον, πρώτον δεν είναι δικό σου θέμα, εφόσον αυτοί οι άνθρωποι δεν παραβιάζουν τους κανόνες και ανήκουν στην ίδια ομάδα, και δεύτερον δεν μ' άρεσε η λέξη που χρησιμοποίησε. Όλα για το θεαθήναι, θα αναφερθώ στο σκηνικό που μας έβρισε στη ζούγκλα και μετά έκανε το σταυρό του ότι αυτό δεν έγινε ποτέ -γιατί δεν ήταν η κάμερα μπροστά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει γλιτώσει τόσες ψηφοφορίες. Αν κερδίσει, πώς θα αντιδράσεις;

Δεν θέλω να αναφέρω καθόλου το όνομα αυτό. Αν ο κόσμος τον θέλει νικητή, με γεια του, με χαρά του.

Χαλάνε οι φιλίες για ένα Survivor;

Αν χαλάσουν για ένα Survivor, δείχνουν την ποιότητά τους, και ίσως αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν άξιζε να είναι φίλοι. Θέλω να πω κάτι όμως. Είμαστε υπεύθυνοι για όσα λέμε και κάνουμε, αλλά ακόμα και αν έχεις σκοτώσει άνθρωπο, θα πας στο δικαστήριο και ο δικαστής θα σου δώσει το δικαίωμα να απολογηθείς πριν σε κρίνει αθώο ή ένοχο.

Άρα πιο πολύ σε πείραξε ότι η Βρισηίδα δεν σου έδωσε την ευκαιρία να συζητήσετε;

Ναι, με πείραξε που την κάλεσα και δεν το σήκωσε, που άφησε το χρόνο να περάσει και δεν ανταποκρίθηκε. Από κει και πέρα προχωράω, θέλω θετικούς ανθρώπους δίπλα μου, να συνεννοούμαστε, να καταλαβαινόμαστε και, αν τσακωνόμαστε επειδή κάνουμε λάθη, να το συζητάμε και να τα βρίσκουμε. Σε κάθε περίπτωση την κρατώ μέσα μου με αγάπη, θέλω να είναι ευτυχισμένη στη ζωή της.

Αν σε πάρει τηλέφωνο, θα το σηκώσεις;

Εννοείται. Απλά δεν θα κάνω πάλι κάποια προσπάθεια να επικοινωνήσω μαζί της, διότι η ζωή προχωράει και δόξα τω Θεώ έχω πραγματικές φίλες στη ζωή μου. Δεν θα παρακαλέσω για τη φιλία κανενός, αν δεν τη νιώθει ο ίδιος.

Σε περίπτωση που συναντηθείτε πάλι στον τελικό, θα τη χαιρετήσεις;

Όλους θα τους χαιρετήσω, απλά θα αποφασίσω με ποιους ανθρώπους θέλω να κρατήσω περαιτέρω σχέσεις.

Τι κρατάς από αυτές τις δύο συμμετοχές στο Survivor;

Μια πολύ όμορφη και δύσκολη εμπειρία από όλες τις απόψεις... Πέρσι ήταν και πολύ αγνή, φέτος όλοι πήγαν υποψιασμένοι και έτοιμοι ετοιμοπόλεμοι. Κρατάω πάντα τα καλά, ότι γύρισα υγιής, με κάποια χρήματα παραπάνω, και ότι συναισθηματικά μπορεί να μην ξεπέρασα τον άνθρωπο που ήμουν μαζί, αλλά είμαι καλύτερα απ' όταν έφυγα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share