Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 02/04: Έκτακτο συμβούλιο! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τα δυσάρεστα και η Μαριαλένα ξεσπά σε κλάματα!

Ανακοινώνει την... αναπάντεχη απόφαση ο Γιώργος Λιανός!

2 Απριλίου 2023 11:10
Survivor All Star trailer 02/04: Έκτακτο συμβούλιο! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τα δυσάρεστα και η Μαριαλένα ξεσπά σε κλάματα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star trailer 02/04: Άργησε το trailer της Κυριακής αλλά είναι πιο ανατρεπτικό από ποτέ, με Διάσημους και Μαχητές να βρίσκονται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη!

Μετά το αγώνισμα της ασυλίας, όπου θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Γιώργος Λιανός θα καλέσει τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού και θα τους ανακοινώσει τα δυσάρεστα! Ποια είναι αυτά; Πως οι μπλε πρέπει να ψηφίσουν για να διαλέξουν έναν παίκτη της κόκκινης ομάδας που θα γίνει μπλε, καθώς οι παίκτες των Μαχητών είναι πολύ λιγότεροι και πρέπει να έρθει μια ισορροπία!

Μια ανακοίνωση που κάνει την Μαριαλένα να ξεσπάσει σε κλάματα, αφού μια εβδομάδα μετά την ένωσή της με τον Σάκη, κινδυνεύει να χωρίσουν ξανά!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου (02/04) στο Athensmagazine.gr:

Survivor All Star: «Ο Ηλίας δεν ξέρει Αγγλικά, άρα...» - Η Νικόλ Μαυρίδη αποκάλυψε τα πάντα για την λίστα του Γκότση! (video)

Τεράστιος είναι ο σάλος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Ηλία Γκότση, του Γιωρίκα Πιλίδη, αλλά και άλλων παικτών του Survivor All Star, καθώς μετά την αποβολή των πρώτων, έγιναν μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν πίσω από τι κάμερες.

Μάλιστα, ο πρώτος έκανε unfollow ορισμένους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν φίλοι του στο παιχνίδι, κινώντας έτσι τις υποψίες σχετικά με το γεγονός πως είναι ο μόνος που κατηγορήθηκε για κλοπή φαγητού και λίστες σε λόκαλς, ενώ όλα δείχνουν πως υπάρχουν κι άλλοι πίσω από αυτό.

Για το συμβάν αυτό μίλησε, λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου 1/4 η Νικολέτα Μαυρίδη που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι, μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, εξηγώντας μερικές λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την παραπάνω υπόθεση.

Η αποκάλυψη της Νικολέτας Μαυρίδη για την λίστα του Ηλία Γκότση στο Survivor All Star

«Βγαίνει και δεν λέει πρόσωπα και θέλει να τους προστατεύσει, όμως αντιθέτως με αυτό που κάνει τους αποκαλύπτει με έναν τρόπο», ανέφερε αρχικά δημοσιογράφος στο πλατό.

«Θεωρώ ότι ο Ηλίας δεν θα κάρφωνε ποτέ κάποιον. Τουλάχιστον όσο τον ξέρω εγώ και τον έχω γνωρίσει. Δεν τους έχει καρφώσει, γιατί αν τους κάρφωνε θα το έλεγε εκείνη τη στιγμή του συμβουλίου, που για μένα η αξιοπρέπεια μετράει πάνω από όλα.

Αρχικά, ο Ηλίας δεν ξέρει αγγλικά, να ξεκινήσουμε απο εκεί. Εγώ δεν το ήξερα, το έμαθα όταν είχε γίνει μία κουβέντα των παικτών με τον Ατζούν και του μίλαγε ο Ατζούν. Δεν ξέρει αγγλικά, προφανώς δεν το έχει γράψει αυτός. Άρα, καταλαβαίνουμε ότι μάλλον δεν το έκανε μόνος του. Απλά να πω ένα μπράβο στον Γιωρίκα, γιατί είναι πολύ ντόμπρος και παρότι δεν είχε μπλεχτεί σε αυτό, γύρισε και είπε ότι είχε κινητό. Ποιος θα το έκανε αυτό; Γιατί, κακά τα ψέματα, θεωρώ ότι ο Γιωρίκας θα βρισκόταν σίγουρα στη θέση και του ημιτελικού και του τελικού», απάντησε τότε η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share