Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Survivor All Star spoiler 2/4: Όλα σε τεντωμένο σχοινί - Αυτή η ομάδα παίρνει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

2 Απριλίου 2023 06:57
Survivor All Star spoiler 2/4: Όλα σε τεντωμένο σχοινί - Αυτή η ομάδα παίρνει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Σε μια νέα εβδομάδα μπαίνουμε στο Survivor All Star, με τους παίκτες των δύο νέων ομάδων να συνεχίζουν κανονικά στις ίδιες συνθέσεις, μετά τις δύο τελευταίες νίκες των Μαχητών στα αγωνίσματα επικοινωνίας και επάθλου φαγητού, με κύριο «όπλο» την ίντριγκα.

Οι παίκτες αρχίζουν να συνηθίζουν σε αυτή την νέα κατάσταση, από την οποία ηττημένη βρέθηκε η Ελένη Χαμπέρη. Αφού πρώτα έχασε τις φιλίες της στην παραλία στην προηγούμενη κατάσταση, εν συνεχεία αποχώρησε κιόλας από το ριάλιτι επιβίωσης, σε ένα γεγονός που δείχνει πως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη για κάθε παίκτη.

Καθένας, λοιπόν, σταθμίζει τα δεδομένα του, αν και ορισμένοι… δεν χαμπαριάζουν και κάνουν, φυσικά, το δικό τους παιχνίδι. Υπό αυτό το πρίσμα, συνεπώς, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας ξεκινούν την νέα εβδομάδα με στόχο την επιβίωση, αφού το πρώτο αγώνισμα φυσικά αφορά την ασυλία και το φαγητό.

Survivor All Star: Η ομάδα που παίρνει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Έχει αποδειχθεί πολλάκις, δε, ότι πρόκειται για ένα καθοριστικό αγώνισμα για την ψυχολογία της υπόλοιπης εβδομάδας, με τον νικητή συνήθως να επικρατεί και στη συνέχεια, φέρνοντας τον αντίπαλο σε δύσκολη θέση και κερδίζοντας εκείνος μερικές στιγμές ηρεμίας.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι Διάσημοι επικρατούν και θα βάλουν τους Μαχητές στη δύσκολη θέση, αφού θα χρειαστεί να ψηφίσουν τον πρώτο, που θα τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share