Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Ο Ηλίας δεν ξέρει Αγγλικά, άρα...» - Η Νικόλ Μαυρίδη αποκάλυψε τα πάντα για την λίστα του Γκότση! (video)

Οι υποψίες επιβεβαιώνονται!

1 Απριλίου 2023 22:18
Survivor All Star: «Ο Ηλίας δεν ξέρει Αγγλικά, άρα...» - Η Νικόλ Μαυρίδη αποκάλυψε τα πάντα για την λίστα του Γκότση! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τεράστιος είναι ο σάλος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Ηλία Γκότση, του Γιωρίκα Πιλίδη, αλλά και άλλων παικτών του Survivor All Star, καθώς μετά την αποβολή των πρώτων, έγιναν μεγάλες αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν πίσω από τι κάμερες.

Μάλιστα, ο πρώτος έκανε unfollow ορισμένους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν φίλοι του στο παιχνίδι, κινώντας έτσι τις υποψίες σχετικά με το γεγονός πως είναι ο μόνος που κατηγορήθηκε για κλοπή φαγητού και λίστες σε λόκαλς, ενώ όλα δείχνουν πως υπάρχουν κι άλλοι πίσω από αυτό.

Για το συμβάν αυτό μίλησε, λοιπόν, το μεσημέρι του Σαββάτου 1/4 η Νικολέτα Μαυρίδη που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι, μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, εξηγώντας μερικές λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την παραπάνω υπόθεση.

Η αποκάλυψη της Νικολέτας Μαυρίδη για την λίστα του Ηλία Γκότση στο Survivor All Star

«Βγαίνει και δεν λέει πρόσωπα και θέλει να τους προστατεύσει, όμως αντιθέτως με αυτό που κάνει τους αποκαλύπτει με έναν τρόπο», ανέφερε αρχικά δημοσιογράφος στο πλατό.

«Θεωρώ ότι ο Ηλίας δεν θα κάρφωνε ποτέ κάποιον. Τουλάχιστον όσο τον ξέρω εγώ και τον έχω γνωρίσει. Δεν τους έχει καρφώσει, γιατί αν τους κάρφωνε θα το έλεγε εκείνη τη στιγμή του συμβουλίου, που για μένα η αξιοπρέπεια μετράει πάνω από όλα.

Αρχικά, ο Ηλίας δεν ξέρει αγγλικά, να ξεκινήσουμε απο εκεί. Εγώ δεν το ήξερα, το έμαθα όταν είχε γίνει μία κουβέντα των παικτών με τον Ατζούν και του μίλαγε ο Ατζούν. Δεν ξέρει αγγλικά, προφανώς δεν το έχει γράψει αυτός. Άρα, καταλαβαίνουμε ότι μάλλον δεν το έκανε μόνος του. Απλά να πω ένα μπράβο στον Γιωρίκα, γιατί είναι πολύ ντόμπρος και παρότι δεν είχε μπλεχτεί σε αυτό, γύρισε και είπε ότι είχε κινητό. Ποιος θα το έκανε αυτό; Γιατί, κακά τα ψέματα, θεωρώ ότι ο Γιωρίκας θα βρισκόταν σίγουρα στη θέση και του ημιτελικού και του τελικού», απάντησε τότε η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share