Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler: Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο! Τρυφερά τετ α τετ για Βασάλο - Εύη! Νέο ζευγάρι στην παραλία;

Πώς αλλάζουν οι καιροί στον Άγιο Δομίνικο; Στους μπλε ήταν δύο ξένοι, πλέον έχουν έρθει πολύ κοντά!

1 Απριλίου 2023 13:18
Survivor All Star spoiler: Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο! Τρυφερά τετ α τετ για Βασάλο - Εύη! Νέο ζευγάρι στην παραλία;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Χαμός στον Άγιο Δομίνικο και εμείς είμαστε εκεί για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις! Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο κομμάτι του ριάλιτι!

Τι συμβαίνει στις δύο παραλίες; Η αλήθεια είναι πως η διπλή αποβολή Γκότση - Πιλίδη προκάλεσε τριγμούς και τίποτα δεν είναι ίδιο όπως πριν! Μια από τις παίκτριες που επηρεάστηκε πολύ από αυτό ήταν η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία ήταν κολλητή με τον Ηλία Γκότση, τόσο μέσα στο παιχνίδι, όσο και εκτός.

Όσο ήταν ο Ηλίας στο παιχνίδι η Εύη έκανε περισσότερο παρέα μαζί, ενώ η αποβολή του τον έφερε σε σύγκρουση και με τον Ηλία Μπόγδανο, αφού έχουν συμβεί αρκετά πίσω από τις κάμερες! Η Εύη ωστόσο φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά, μετά από όλο αυτό, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Survivor All Star spoiler: Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο! Τρυφερά τετ α τετ για Βασάλο - Εύη! Νέο ζευγάρι στην παραλία;

Μπορεί τα δύο παιδιά να ήταν στην ίδια ομάδα και πριν και μάλιστα να είχαν μεγάλη κόντρα, αλλά μετά την αλλαγή τους μετακόμισαν στην κόκκινη παραλία και έχουν έρθει πιο κοντά. Σούσουρο έχει επικρατήσει καθώς αρκετοί ψίθυροι κάνουν λόγο πως τους έχουν δει να απομονώνονται μέσα στο δάσος και ήδη τα κουτσομπολιά έχουν αρχίσει! Μάλιστα, όπως έχουμε ενημερωθεί, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε όντως τα δύο παιδιά να έρχονται πιο κοντά (όχι απαραίτητα ερωτικά) αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως ίσως έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Survivor All Star.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως έτσι ξεκίνησε και η σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor 1 το 2017. Μετά την ένωση των ομάδων, τα δύο παιδιά μετακόμισαν στην ίδια παραλία και έφευγαν με τις ώρες μακριά από τις κάμερες. Τρεις μήνες μετά το Survivor ήταν και επίσημα ζευγάρι, ενώ φήμες που έχουν επιβεβαιώσει απ' έξω απ' έξω θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει. Πάμε για άλλα επομένως, με τον Βασάλο να φέρεται πως έχει έρθει κοντά με νέα συμπαίκτριά του πλέον, την Εύη Σαλταφερίδου! Λέτε; Μείνετε συντονισμένοι...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share