Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Κόλαφος ο Γιώργος Πιλίδης - «Θα βγω στον ΣΚΑΪ και θα πω...»

Η πρώτη αντίδραση μετά την αποβολή του

1 Απριλίου 2023 11:56
Survivor All Star: Κόλαφος ο Γιώργος Πιλίδης - «Θα βγω στον ΣΚΑΪ και θα πω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Πιλίδης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου, μετά την αποβολή του από το Survivor All Star. Μάλιστα, ήταν κόλαφος, αποκαλύπτοντας πως θα βγει στον ΣΚΑΪ και θα πει ό,τι πρέπει.

Ο αθλητής της ελεύθερης πάλης δεν θέλησε να αναφέρει πολλά για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες, αφού, όπως είπε, θα μιλήσει στον ΣΚΑΙ.

«Είμαι καλά, μια χαρά. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Δικαιωμένος να… Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα βγω αυτές τις ημέρες στον ΣΚΑΙ κι ό,τι πρέπει να πω θα το πω. Είμαι ευχαριστημένος με όλα.

Στο πρόσωπό μου μπροστά ήταν όλα εντάξει. Δυστυχώς δεν έγινε (σ.σ. να είμαι νικητής), αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Θα με συγχωρέσετε σας παρακαλώ. Να είστε καλά» ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Δείτε το βίντεο

Survivor All Star: Καταπέλτης η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Ο Ατζούν μας είχε προειδοποιήσει…»

Πολλές είναι οι αποκαλύψεις για το Survivor All Star, με τους παίκτες να φτάνουν μέχρι και σε σημείο να κλέψουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όταν εκείνος τους είχε καλέσει στο σπίτι του.

Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιανός για τους παίκτες του Survivor All Star που έκλεψαν κάποια πράγματα φεύγοντας από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ανέφερε τι είχε συμβεί όταν εκείνη με τους πρώην συμπαίκτες της είχαν επισκεφθεί το σπίτι του Τούρκου παραγωγού.

«Είχαμε πάει κι εμείς πέρυσι στο σπίτι του Ατζούν. Είχε πάει στο Μαϊάμι και συνηθίζει όταν πηγαίνει στο Μαϊάμι να θέλει να μαζέψει τα παιδιά για μια ώρα, να τους προσφέρει ένα cheesecake, και φεύγοντας, μας είπαν τα παιδιά της παραγωγής, “κανονίστε μη κλέψετε τίποτα”, γιατί σε προηγούμενες χρονιές είχε γίνει αυτό», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share