Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Κόλαφος ο Δημήτρης Μακαλιάς για Μαρτίκα - «Είναι ντροπή, εγώ θα τον έβγαζα από το παιχνίδι»»

«Με έφτασε στα όριά μου»

31 Μαρτίου 2023 21:40
Survivor All Star: Κόλαφος ο Δημήτρης Μακαλιάς για Μαρτίκα - «Είναι ντροπή, εγώ θα τον έβγαζα από το παιχνίδι»»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς και πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα και ήταν κόλαφος, καθώς θεώρησε ντροπή τη συμπεριφορά του και τόνισε πως αυτός θα τον έβγαζε από το παιχνίδι.

Ο χαρακτήρας του απέναντι στους συμπαίκτες του, αλλά και οι χαρακτηρισμοί που τους έχει αποδώσει κατά διαστήματα έχουν εκνευρίσει τον ηθοποιό, που τοποθετήθηκε σχετικά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη παρανομία που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Αν μιλούσε έτσι σε ένα παράθυρο ως πολιτικός, θα είχε καταστρέψει την καριέρα του. Αν λέει σε ένα κορίτσι ότι "εκθέτεις τον Σάκη, επειδή είσαι η κυριά του κυρίου", το 2023 πραγματικά είναι ακύρωση. Χ. Εγώ θα τον έβγαζα από το παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με έφτασε στα όριά μου. Πραγματικά, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Είναι ντροπή για την ελληνική τηλεόραση να παίζει αυτό το απόσπασμα. Γελοιότητα».

Δείτε το βίντεο:

Survivor All Star spoiler 31/3: Θρίλερ ανάμεσα σε τρεις η αποχώρηση της Χαμπέρη! Αυτός ο παίκτης ήταν πρώτος στην ψηφοφορία με αδιανόητο ποσοστό

Survivor All Star spoiler: Ακόμη μία εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο Survivor All Star, με την Ελένη Χαμπέρη να αναγκάζεται να σταματήσει... τη δίαιτα της καρύδας και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, παίρνοντας μαζί της σπουδαίες αναμνήσεις από τους συνολικά δύο κύκλους, όπου συμμετείχε, και επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας είδε τους συμπαίκτες της να την υποδεικνύουν τελευταία, μετά τις υποψηφιότητες της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Νικόλα Αγόρου και του Σπύρου Μαρτίκα. Εκείνοι, ωστόσο, κατάφεραν να παραμείνουν, αφήνοντάς την εκτός νυμφώνος στο παιχνίδι, έστω κι αν τα πράγματα φαίνεται πως κινήθηκαν οριακά ως προς την ψηφοφορία του κοινού.

Survivor All Star: Η ανάλυση της ψηφοφορίας των παικτών προς αποχώρηση

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι όσο περνά ο καιρός οι ψηφοφορίες διαρκώς θα εξελίσσονται σε θρίλερ, αφού διαρκώς θα βρίσκονται δυνατοί παίκτες στην κρίση του κοινού, με έρεισμα σε αρκετό κόσμο. Κάπως έτσι κρίθηκε και η περίπτωση της αποχώρησης της Ελένης Χαμπέρη, με την ίδια να αποχωρεί δίνοντας μεγάλη «μάχη» με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

Ο μόνος που δεν ανησύχησε, αν κρίνουμε από τα ποσοστά, ήταν ο Νικόλας Αγόρου, που συγκέντρωσε... πασοκικά ποσοστά στο 56%, κάτι που σίγουρα θα του έδινε... αυτοδυναμία αν είχαμε εκλογές. Το υπόλοιποι 44% μοιράστηκε, με τον Μαρτίκα να ακολουθεί στο 19%, την Ελευθερία να έχει 14% και την Ελένη να μένει εκτός ριάλιτι με μόλις 11% στην ψηφοφορία του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share