Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Κάρφωσε» ανελέητα Γκότση και Πιλίδη η Χαμπέρη - «Όταν κάνεις κάτι παράνομο η παραγωγή δε σε διώχνει, πρέπει να...»

Οι δηλώσεις της παίκτριας μετά την αποχώρησή της

31 Μαρτίου 2023 12:20
Survivor All Star: «Κάρφωσε» ανελέητα Γκότση και Πιλίδη η Χαμπέρη - «Όταν κάνεις κάτι παράνομο η παραγωγή δε σε διώχνει, πρέπει να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Χαμπέρη μίλησε στο «Πρωινό μας» μετά τη αποχώρησή της από το Survivor All Star, σχολιάζοντας την νέα εμπειρία που έζησε στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια αναφέρθηκε στο ριάλιτι, τους διαγωνιζόμενους, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αποβολή των δύο αντρών της μπλε ομάδας.

Σχολίασε, μάλιστα, και τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο είχε δίπλα της όλο το διάστημα, ακόμη και μετά την αλλαγή των ομάδων, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι κάνει και στόχος του είναι να τους ανακατέψει όλους.

Survivor All Star: Οι δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη

«Το κλουβί με τους τρελούς» είναι τίτλος που θα έβαζε στον φετινό κύκλο.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα όσον αφορά στο ψυχολογικό κομμάτι», είπε αρχικά για την συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του ριάλιτι. «Ήμουν ήδη περσμένη όταν έφυγε η Νικολέτα και την επόμενη μέρα έγινε η μείξη και μου παίρνουν και την Σταυρούλα, πρόσθεσε στη συνέχεια, μιλώντας για το γεγονός πως άλλαξαν οι ομάδες.

«Ο Σπύρος μπροστά στις κάμετες προσπαθεί να δημιουργεί καταστάσεις. Μπήκε μέσα για να φανεί από το ριάλιτι και αυτό είναι που τον κρατάει στο παιχνίδι. Μαλώσαμε γι' αυτό. Γιατί είχε πιάσει κι εμάς για να μαγειρέψει την ψηφοφορία και να μη βγει υποψήφιος. Με χαρακτήρισαν καχύπτοτη, ψεύτρα η Αφροδίτη με τον Σπύρο γι' αυτό», ανέφερε στη συνέχεια για τον συμπαίκτη της, ο οποίος προσπάθησε να την χρησιμοποιήσει και εκείνη σαν μαριονέτα του, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί εκείνη επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό και εξαιτίας του κατηγορήθηκε κιόλας.

Και εξήγησε: «Η Αφροδίτη επηρεάζεται από τον Σπύρο, κάνουν παρέα, συζητούσαν τι θα πουν αλλά δεν ξέρω αν έχει μαγειρέψει κάτι. Στην τελευταία ψηφοφορία, όμως, είπε ότι θα του κάνει δώρο γι' αυτό ψήφισε τον Κόρο».

Όσον αφορά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, επισήμανε: «Το θεωρώ πάρα πολύ δίκαιο. Το θεωρώ άδικο για οποιονδήποτε να έχει κινητό και επικοινωνία που αυτόματα σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς την εικόνα σου και με την επικοινωνία να έχεις παραπάνω ψυχολογία».

«Η παραγωγή δεν θα έδιωχνε κάποιον αν έκλεψε μία φορά. Η παραγωγή προειδοποιεί. Αν το κάνεις συνεχώς και βρίσκεις λύση για να παίρνεις φαγητό είναι πολύ άδικο», τόνισε στο τέλος, αναφερόμενη μόνο στον Ηλία Γκότση.

Με τόσα χρήματα έφυγε από το ριάλιτι

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν μία από τις παίκτριες, που γύρισαν στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του Survivor All Star, με τη διαδρομή της όμως να ολοκληρώνεται στην τελευταία ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Η ίδια δεν κατάφερε να πάρει τους τηλεθεατές με το μέρος της, καθώς δεν ήταν για πολύ καιρό στο «γυαλί» σε σχέση με τους υπόλοιπους, ιδιαίτερα σε σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος συνολικά και στους δύο κύκλους έχει βρεθεί υποψήφιος ίσως και πάνω από 20 φορές, επομένως γνωρίζει πως υπάρχουν πολλοί που τον στηρίζουν εκεί έξω.

Survivor All Star: Τα χρήματα που πήρε η Ελένη Χαμπέρη

Στην Ελλάδα, βέβαια, την περιμένουν οι άνθρωποί της, κάτι που την κάνει να ξεχνά τι άφησε πίσω της, ενώ σε αυτό βοηθάει και το γεγονός πως το πορτοφόλι της κοντεύει να σκάσει από τα χρήματα που κατάφερε να συγκεντρώσει όλο αυτό το διάστημα.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, εφόσον παρέμεινε στο εξωτικό νησί για δώδεκα εβδομάδες και το χρηματικό ποσό που έμπαινε στον λογαριασμό της κάθε εβδομάδα είναι 5.000 ευρώ, συνολικά έχει μαζέψει 60.000 ευρώ που την περιμένουν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share