Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Θα έκανε 8% αν... Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου» - Ο "πιστολέρο" Τριαντάφυλλος "πυροβολεί" ακατάπαυστα το ριάλιτι επιβίωσης

Τι υποστήριξε για την αποβολή του Ηλία Γκότση και Γιώργου Πιλίδη

31 Μαρτίου 2023 10:55
Survivor All Star: «Θα έκανε 8% αν... Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου» - Ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο "πιστολέρο" Τριαντάφυλλος συνεχίζει να "πυροβολεί" ακατάπαυστα το ριάλιτι επιβίωσης. Μαλίστα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και στην κάμερα του Mega Καλημέρα, υποστήριξε ότι πρέπει να τον πληρώσουν για να αναφέρεται το όνομά του στον φετινό κύκλο. Παράλληλα, δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το ριάλιτι η Ελενη Χαμπέρη.

«Προσπαθώ κι εγώ, επειδή το Survivor το αγαπώ και θέλω να το βοηθήσω, αν δεν κάναμε κάποια stories 3-4 άτομα, θα έκανε 8%. Τώρα κάνει 14-15%, το βοηθήσαμε λίγο. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν πήγα φέτος» ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Για την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιώργου Πιλίδη, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Τα παιδιά από τη στιγμή που μπορούν να βρουν φαγητό να φάνε ή να πάρουν τηλέφωνο, δεν φταίνε σε τίποτα. Η παραγωγή έπρεπε ή να μαντρώσει κάτι γύρω γύρω, ή αντί για 2-3 σεκιούριτι, να υπάρχουν 100» και πρόσθεσε αναφορικά με τον Σπύρο Μαρτίκα: «Τελικά έχω γίνει η κατίνα του Survivor. Όταν υπάρχει ένα παιδί 7 χρονών και του λένε τα άλλα παιδάκια, “γιατί ο μπαμπάς σου είναι άρρωστος;” εκεί τρελαίνομαι και μου γυρνάει το μάτι. Θα τον φάω ζωντανό. Δηλαδή Μαρτικάκο εκεί τρελάθηκα! Δεν το λες, πες κάτι άλλο! Δηλαδή τι άλλο; Άρρωστος είσαι και φαίνεσαι».

«Τον βάζει ο αρχισυντάκτης να πει για μένα, επειδή εγώ επέλεξα να μην πάω, και να με τρολάρουν συνέχεια. Έχω παιχτεί 100 φορές και δεν είμαι εκεί. Πληρώστε με και λέτε μετά το όνομά μου. Και βάλτε και παλιά στιγμιότυπα» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share