Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star: Ο Ατζούν κάλεσε όλους τους Έλληνες παίκτες σπίτι του! Τους είπε να μην κλέβουν και φεύγοντας τον... έκλεψαν!

Το πράγμα στο Survivor All Star φαίνεται να έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου

30 Μαρτίου 2023 10:50
Survivor All Star: Ο Ατζούν κάλεσε όλους τους Έλληνες παίκτες σπίτι του! Τους είπε να μην κλέβουν και φεύγοντας τον... έκλεψαν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία αποκάλυψη «βόμβα» για το Survivor All Star προχώρησε ο Γιώργος Λιανός μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του. Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται να έχει ξεφύγει και δεν μαζεύεται με τίποτα, με την παραγωγή να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη από τις παραβιάσεις κανονισμών των παικτών.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή αποκάλυψε ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάλεσε τους παίκτες στο σπίτι του προκειμένου να τους μιλήσει μετά τα τελευταία γεγονότα που έφεραν άλλες δύο αποβολές, προκειμένου να τους πει να μην κλέβουν. Ωστόσο, οι παίκτες φεύγοντας τον είχαν κλέψει!

«Τους φώναξε ο Ατζούν στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα, να τους κάνει μια ομιλία και να τους πει ''παιδιά έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί. Κάνουμε ένα πρόγραμμα, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής. Ξέρω ότι πεινάτε, αλλά θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα''.

Τους φώναξε λοιπόν στο σπίτι του για να τους πει τα παραπάνω. Όλοι συμφώνησαν, αλλά όταν έφυγαν, πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν! Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share