Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star highlights 29/3: «Με την Ευρυδίκη έχουμε...» - Αποκάλυψε τα πάντα ο Βασάλος! Οριστικός ο γάμος με τον τελικό!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

30 Μαρτίου 2023 07:40
Survivor All Star highlights 29/3: «Με την Ευρυδίκη έχουμε...» - Αποκάλυψε τα πάντα ο Βασάλος! Οριστικός ο γάμος με τον τελικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αποκαλυπτικό επεισόδιο ήταν το χθεσινό 29/3. Οι παίκτες του Survivor All Star με ερωτήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί έκαναν αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή για πρώτη φορά. Τι συνέβη στον αγώνα; Ποιος αποχώρησε;

Τα 29/3 highlights του Survivor All Star

«Έχω κουραστεί! Όπου φυσάει ο άνεμος» - Έξω φρενών οι Κόκκινοι με τον Σπύρο Μαρτίκα

Με εντάσεις και αιχμηρές δηλώσεις ξεκίνησε το επεισόδιο με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής, εξαιτίας τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 28/3 οι Μπλε έχασαν και την τρίτη ασυλία με αποτέλεσμα να έπρεπε να βγάλουν έναν ακόμη δικό του ως υποψήφιο προς αποχώρηση και τελικά αυτή ήταν η Ελένη Χαμπέρη, κάτι που παραξένεψε αρκετά τους Κόκκινους, ειδικά το γεγονός πως και η Στέλλα είχε πάρει ψήφους, υποστηρίζοντας πως είναι παράνοια όλο αυτό που συμβαίνει.

Ο Σπύρος τότε έγινε έξαλλος και τα έβαλε με τους Διάσημους, τονίζοντας πως η θέση τους είναι πάρα πολύ δύσκολη και καλύτερα να μην σχολιάζουν, μιας και δεν ξέρουν τι περνάνε -δείτε εδώ όλο το σκηνικό στο χθεσινό συμβούλιο.

Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο, οι Κόκκινοι τοποθετήθηκαν για τα όσα είπε ο Σπύρος αλλά και για την γενικότερη συμπεριφορά του στο παιχνίδι. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share