Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Γάμος για τον Μπόγδανο αλλά... ερωτηματικά για τον Βασάλο - Αποκαλύψεις «φωτιά» από τους δύο παίκτες ρου ριάλιτι (Video)

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν on camera

29 Μαρτίου 2023 23:57
Survivor All Star: Γάμος για τον Μπόγδανο αλλά... ερωτηματικά για τον Βασάλο - Αποκαλύψεις «φωτιά» από τους δύο παίκτες ρου ριάλιτι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Δεν μάζεψε πολλά χρήματα ο Ηλίας Μπόγδανος στο παιχνίδι μνήμης με τον Ατζούν αλλά έστειλε το μήνυμα του στην Ελλάδα. Δείτε επίσης εδώ, το τρολάρισμα του Λιανού στην Ελευθερίου, το ξέσπασμα της Ρίας Κολοβού και την αγανάκτηση των παικτών κατά του Μαρτίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

«Αυτό είναι σίγουρο, αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Αν είναι δυνατόν! Και σύντομα κιόλας (σ.σ θα γίνει ο γάμος), είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Σε βλέπει τώρα σίγουρα και θα είναι πολύ χαρούμενη που θα το ακούσει αυτό», του απάντησε ο Τούρκος παραγωγός.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη, ανέφερε πως η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι κάτι περίπλοκο. Όταν ο Ατζούν τον ρώτησε "ξέρεις ή δεν ξέρεις αν είστε μαζί;" εκείνος επέμεινε να απαντά πως είναι περίπλοκο!

Επιπλέον, σε δύσκολη θέση ήρθε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τις απανωτές ερωτήσεις του παρουσιαστή για την Ελευθερία Ελευθερίου, οι οποίες συνεχίστηκαν και όταν έπαιξε εκείνη!

Survivor All Star: «Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης...» - "Ορυμαγδός" αποκαλύψεων από τον Ηλία Γκότση

Survivor All Star: Στην Ελλάδα επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, μετά την αποβολή τους από το ριάλιτι λόγω παραβίασης βασικών κανονισμών.

Μάλιστα, ο νικητής του Survivor 2018 έχει ήδη δημοσιεύσει μερικά βίντεο από τους λογαριασμούς του στα social media, με αφορμή το πλήθος μηνυμάτων που δέχεται από τους διαδικτυακούς του φίλους. Λίγο νωρίτερα, ο Ηλίας μοιράστηκε και άλλα stories μέσα από το Instagram του, προχωρώντας σε μερικές αποκαλύψεις.

«Στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν μόνο εγώ και ο Πιλίδης...» - "Ορυμαγδός" αποκαλύψεων από τον Ηλία Γκότση

«Και έτσι για να το σοβαρέψω κάπως απότομα αλλά, επειδή με ρωτάτε γιατί δεν μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί, ο λόγος είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να εκθέτω ανθρώπους και αν εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα.

Αυτό που έχει σημασία, όπως έχω ξαναπεί, είναι να προχωράμε. Σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα. Όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί εγώ απ’ ότι έχετε καταλάβει αντέχω γενικότερα ,αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει η αλήθεια και να τη γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share