Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Ο αγώνας άλλαξε χέρια! Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 7-6 (Video)

Μια νίκη που φέρνει πρόσκαιρα χαμόγελα στους παίκτες της...

29 Μαρτίου 2023 23:39
Survivor All Star:  Ο αγώνας άλλαξε χέρια! Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 7-6 (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγώνας με πολλά απρόοπτα ήταν ο σημερινός στο Survivor All Star. Αφού είδαμε να φέρνουν νίκες στα races ακόμη και παίκτες με πολύ χαμηλά στατιστικά, όπως είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Ενώ, σε έναν "ορυμαγδό" αποκαλύψεων προχώρησε ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν δώσει το σφύριγμα για την έναρξη του αγώνα επάθλου επικοινωνίας, αποκάλεσε την Ελευθερία «MVP της Πάφου» και οι χρήστες των social media έπαθαν παράκρουση.

Η αλήθεια είναι πως οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor, αλλιώς περίμεναν να δουν τον φετινό κύκλο του ριάλιτι και η παραγωγή μέχρι τώρα δεν βοηθά καθόλου να γίνει κάτι γι'αυτό. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν πολλά παράπονα για όσα γίνονται στο Survivor All Star.

Πάντως σήμερα η μπλε ομάδα φάνηκε να αφήνει για λίγο πίσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τα οποία είναι πολλά. Οι παίκτες ρίχτηκαν στον αγωνιστικό στίβο, αψηφώντας πως παίζουν με δύο λιγότερους από τους κόκκινους και τελικά κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη για την 12η εβδομάδα στο Survivor All Star. Αυτό δεν ήταν αρκετό, όπως καταλαβαίνουμε.

Γιατί μπορεί σήμερα στο τέλος της ημέρας να απολαύσουν την επικοινωνία με τους φαν τους, μέσα από μηνύματα στα social, μαζί με το φαγητό που συνοδεύει το έπαθλο, αλλά από αύριο το βράδυ θα πρέπει να αναλογιστούν πως στον επόμενο αγώνα ασυλίας θα αγωνιστούν με άλλη μια απώλεια. Δηλαδή με τρεις παίκτες λιγότερους.

Η Ελένη Χαμπέρη έκανε το 2-0 για τους μπλε:

Η Ρία Κολοβού έκανε το 6-6 νικώντας την Εύη Σαλταφερίδου:

Ο Νίκος Μπάρτζης έφερε τον νικηφόρο πόντο στην μπλε ομάδα, απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share