Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Το τρολάρισμα του Λιανού στην Ελευθερίου, το ξέσπασμα της Ρίας Κολοβού και η αγανάκτηση των παικτών κατά του Μαρτίκα - «Έχω κουραστεί... όσο και να παλέψω...» (Video)

«Ο Αντετοκούνμπο της Πάφου»

29 Μαρτίου 2023 22:01
Survivor All Star: Το τρολάρισμα του Λιανού στην Ελευθερίου, το ξέσπασμα της Ρίας Κολοβού και η αγανάκτηση των παικτών κατά του Μαρτίκα - «Έχω κουραστεί... όσο και να παλέψω...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έχει ξεσπάσει στo Survivor All Star έπειτα από τις δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο χθεσινό συμβούλιο. Συγκεκριμένα η Σταυρούλα επιτέθηκε άδικα σε Ρία και Στέλλα για να καλύψει τη φίλη της Ελένη. Ενώ, σε έναν "ορυμαγδό" αποκαλύψεων προχώρησε ο Ηλίας Γκότσης.

«Με τη Σταυρούλα δεν έχω έρθει κοντά δεν την ξέρω καλά, δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι, θεωρώ ότι οι τοποθετήσεις της κάποιες φορές δεν στέκουν. Όταν πηγαίνω στο στόχο μόνη μου πηγαίνω; Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία τι σχέση έχει με το Survivor, ασχολούμαι με τη μόδα, δεν είμαι αθλήτρια όσες νίκες και να φέρω δεν θα ανταμειφθούν ποτέ. Η Σταυρούλα είναι από τις παίκτριες που δεν θα το δουν ποτέ», ανέφερε η Ρία Κολοβού.

Survivor All Star: Έξαλλοι οι παίκτες με τον Μαρτίκα: «Έχω κουραστεί...»

Με καυστικά σχόλια και αιχμηρές τοποθετήσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο (29/3) του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν για άλλη μια φορά στο επίκεντρο καθώς κάποια πράγματα που είπε και έκανε ενόχλησαν αρκετούς.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία πριν από τρεις εβδομάδες και τώρα προσπαθεί να πείσει ότι η Στέλλα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Για να μην είμαι άδικος, όταν χάνεις τρεις ασυλίες είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οπότε καταλαβαίνω την αντίδραση του Μαρτίκα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζα τη Στέλλα», είπε στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δήλωσε κουρασμένος από τη συμπεριφορά του Μαρτίκα.

Survivor All Star: Τρόλαρε την Ελευθερίου ο Λιανός - «Ο Αντετοκούνμπο της Πάφου»

Η αυτοανακήρυξη της Ελευθερίας Ελευθερίου σε MVP μετά τις νίκες που πέτυχε σε μια εβδομάδα στο Survivor All Star, έδωσε τροφή για... γλέντι στον Γιώργο Λιανό.

Παρουσιάζοντας το έπαθλο επικοινωνίας για την ομάδα της, που ήταν αστεία tweets από τους τηλεθεατές, ο παρουσιαστής του Survivor All Star χαρακτήρισε την Κύπρια τραγουδίστρια «Αντετοκούνμπο της Πάφου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share