Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Πραγματικά εκπλήσσομαι, πέρσι απαγορευόταν να...» - Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα για ΣΚΑΪ (photo)

«Ολοκληρωτική αποδόμηση του Survivor από τα ίδια τα προγράμματα του σταθμού»

29 Μαρτίου 2023 17:48
Survivor All Star: «Πραγματικά εκπλήσσομαι, πέρσι απαγορευόταν να...» - Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα για ΣΚΑΪ (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα για τον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για ολική αποδόμηση του Survivor All Star από τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το πρώτο μήνυμα του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα έγραψε: «Έχοντας περάσει την περσινή περίοδο στον ΣΚΑΪ και βλέποντας τη φετινή ολοκληρωτική αποδόμηση του Survivor από τα ίδια τα προγράμματα του σταθμού, πραγματικά εκπλήσσομαι. Πέρσι απαγορευόταν να ειπωθεί ο,τιδήποτε αρνητικό που θα το έβλαπτε. Πραγματικά σοκ».

Η Ναταλί Κάκκαβα έκανε επισήμανση στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, η οποία καθημερινά αναφέρεται «έξω από τα δόντια» για το ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν Ιλίτζαλι…

Δες την ανάρτηση που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα:

Ξέσπασμα Ναταλίς Κάκκαβα για ΣΚΑΪ και Survivor All Star

Survivor All Star: «Aν τα έκανε όλα αυτά έχουν δίκιο που τον απέβαλαν» - Η πρώτη αντίδραση της μητέρα του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του γιου της από το ριάλιτι (Video)

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή του γιου της από το Survivor All Star έκανε η μητέρα του Ηλία Γκότση. Συγκεκριμένα η μητέρα του νικητή του 2018 είπε: «Δεν επικοινώνησα μαζί του, αν τα έκανε όλα αυτά έχουν δίκιο που τον απέβαλαν».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share