Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 29/03: Οι ερωτικές επαφές και η αποκάλυψη για τον Τριαντάφυλλο - Έτσι πληρώνουν τους ντόπιους για το φαγητό (Video)

Νίκος Παρτσώλης και Χάρης Λεμπιδάκης τα αποκάλυψαν όλα

29 Μαρτίου 2023 16:21
Survivor All Star spoiler 29/03: Οι ερωτικές επαφές και η αποκάλυψη για τον Τριαντάφυλλο - Έτσι πληρώνουν τους ντόπιους για το φαγητό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 29/03: Με πλούσιο ρεπορτάζ και πολλές πληροφορίες απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, εμφανίστηκαν στο «Καλό μεσημεράκι» οι δύο δημοσιογράφοι, Νίκος Παρτσώλης και Χάρης Λεμπιδάκης!

Ο Νίκος Μουτσινάς τους υποδέχτηκε στη στήλη του Survivor Panorama, συζήτησαν τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης, μετά και τις νέες αποβολές των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη και έδωσαν… ειδήσεις!

Όπως είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης, τα περιστατικά με τις επικοινωνίες και το φαγητό γίνονται από την πρώτη εβδομάδα και ρώτησε με… ύφος τον Νίκο Παρτσώλη, αν εκτός από τον Γκότση, το ντελίβερι ήταν και για άλλους παίκτες και μάλιστα πόσους.

Σε συνέχεια της κουβέντας, ο ίδιος ξεκαθάρισε, ότι εκτός από το φαγητό, από τις παραλίες δεν λείπει φέτος ούτε η ερωτική επαφή ανάμεσα σε παίκτες!

Στη συνέχεια της κουβέντας, ο Νίκος Παρτσώλης, με αφορμή το γεγονός ότι ακούστηκε και το όνομα του Τριαντάφυλλου, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής ήρθε σε σε επαφή με πρώην συμπαίκτη του και του ζήτησε να του φτιάξει λογαριασμό στο Twitter για να μπορεί να σχολιάζει και εκεί και να απαντά, όπως συνέβη ανάμεσα σε Τζέιμς Καφετζή, Κάτια Ταραμπάνκο, Βρισηίδα Ανδριώτου και Άρη Σοϊλέδη.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος έδειξε ένα μήνυμα στον Νίκο Μουτσινά που του ήρθε εκείνη τη στιγμή από τον Ντάφυ και έλεγε ότι έρχεται εκείνη την ώρα στο πλατό.

Επιπρόσθετα, ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε και πώς γίνονται οι αγορές φαγητού από τους παίκτες. Όπως είπε, ο local τραβάει βίντεο τον παίκτη που κάνει το ντελίβερι για να πιστοποιήσει ότι εσύ είσαι αυτός που θα έχει την επικοινωνία. Όταν βρει σήμα στέλνει στον άνθρωπό σου απ΄έξω το βίντεο κι εκείνος στέλνει τα χρήματα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share