Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star trailer 29/03: Ο Ατζούν βγαίνει στους παίκτες και τους ανακοινώνει αυτό που... περίμεναν! Κάγκελο όλοι (video)

Πρώτη εμφάνιση του Ατζούν μετά την διπλή αποβολή Γκότση - Πιλίδη!

29 Μαρτίου 2023 14:59
Survivor All Star trailer 29/03: Ο Ατζούν βγαίνει στους παίκτες και τους ανακοινώνει αυτό που... περίμεναν! Κάγκελο όλοι (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star trailer 29/03: Στον απόηχο του αποκλεισμού του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, το Survivor All Star συνεχίζεται και στο σημερινό επεισόδιο εμφανίζεται για πρώτη φορά μετά το... μοιραίο!

Ο Τούρκος παραγωγός θα... πουλήσει πάλι στους παίκτες τα φαγητά του και θα επικρατήσει πανικός! Επίσης θα παίξουν και ένα παιχνίδι μνήμης που θα τους ξετρελάνει ενώ θα φέρει και σε δύσκολη θέση την Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο!

Θα αναφέρει κάτι για τις αποβολές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη; Δείτε το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (29/03) στο Athensmagazine.gr:

Survivor All Star: Η στιγμή που ο Ηλίας Γκότσης «λαδώνει» local για να του φέρει φαγητό! (video)

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης είναι γνωστός για το χιούμορ του αφού έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό και στο Tik Tok!

Έτσι δεν θα μπορούσε με το που πήρε το κινητό του στα χέρια να γυρίσει ένα νέο χιουμοριστικό βιντεάκι με αφορμή τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το Survivor All Star!

Έτσι έπιασε έναν ντόπιο στο ξενοδοχείο, πριν την αναχώρησή του για Ελλάδα και έκανε πως τον λαδώνει για να του φέρει φαγητό στην καλύβα!

είτε το χιουμοριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share