Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

Survivor All Star: Η στιγμή που ο Ηλίας Γκότσης «λαδώνει» local για να του φέρει φαγητό! (video)

Πάνω από όλα έχει χιούμορ ο Ηλίας Γκότσης!

29 Μαρτίου 2023 13:44
Survivor All Star: Η στιγμή που ο Ηλίας Γκότσης «λαδώνει» local για να του φέρει φαγητό! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης είναι γνωστός για το χιούμορ του αφού έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό και στο Tik Tok!

Έτσι δεν θα μπορούσε με το που πήρε το κινητό του στα χέρια να γυρίσει ένα νέο χιουμοριστικό βιντεάκι με αφορμή τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το Survivor All Star!

Έτσι έπιασε έναν ντόπιο στο ξενοδοχείο, πριν την αναχώρησή του για Ελλάδα και έκανε πως τον λαδώνει για να του φέρει φαγητό στην καλύβα!

είτε το χιουμοριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Οργισμένος ο Ηλίας Γκότσης: Έκανε unfollow τους κολλητούς του, Ηλία και Εύη, μετά την αποβολή του από το Survivor All Star!

Έξαλλος ο Ηλίας Γκότσης, μετά από την αποβολή του από το Survivor All Star, αφού ξεκίνησε να ρίχνει το βέλη του!

Συγκεκριμένα το γεγονός πως ο ίδιος ήταν ο μόνος που πλήρωσε κάτι που έκαναν όλοι έβγαλε τον Ηλία Γκότση από τα ρούχα του, ο οποίος μόλις πήρε το κινητό του στα χέρια του άρχισε τα μαζικά unfollow στο Instagram!

Οργισμένος ο Ηλίας Γκότσης: Έκανε unfollow τους κολλητούς του, Ηλία και Εύη, μετά την αποβολή του από το Survivor All Star!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο παίκτης που αποβλήθηκε όταν πήρε στα χέρια του το κινητό διέγραψε τους Ηλία Μπόγδανο, Εύη Σαλταφερίδου (τους κολλητούς του στο παιχνίδι) και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Και τεράστια εντύπωση μας κάνει ότι διέγραψε την Εύη Σαλταφερίδου, με την οποία ήταν κολλητοί φίλοι όχι μόνο μέσα στο παιχνίδι, αλλά και έξω, αφού μετά το τέλος του Survivor 2, στο οποίο είχε αναδειχθεί νικητής, ήταν κάθε μέρα μαζί!

«Νιώθω νικητής γιατί...»: Οι πρώτες αναρτήσεις του Ηλία Γκότση μετά την αποβολή του από το Survivor All Star!

Χαμός επικρατεί από την ημέρα που έγινε γνωστή η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star. Όσον αφορά τον πρώτο, κατηγορήθηκε πως είχε κάνει "συνεργασία" με λόκαλ για να του δίνει φαγητό. Αποτέλεσμα αυτού, να τον διώξει η παραγωγή από το παιχνίδι.

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 28/3 επεισόδιο - που ήταν και το πρώτο μετά την αποβολή τους - όλοι οι παίκτες σχολίασαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις το περιστατικό, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ξεφτιλίζει τον Ηλία, αφού όπως τον κατηγόρησε του έκανε ψυχολογικό πόλεμο.

Φτάνουν στην Ελλάδα Γκότσης - Πιλίδης

Αυτή την στιγμή οι δυο πρώην παίκτες του Survivor All Star βρίσκονται στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και ο Ηλίας Γκότσης έκανε μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, αφού δεν τον είδαμε στο επεισόδιο της αποβολής του για να μπορέσει να υποστηρίξει τον εαυτό του. Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share