Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Βόμβα στο Survivor All Star: Επίσημα παρελθόν και η Ελένη Χαμπέρη!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor!

29 Μαρτίου 2023 13:33
Βόμβα στο Survivor All Star: Επίσημα παρελθόν και η Ελένη Χαμπέρη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star Spoiler: Μαζικές οι αποχωρήσεις στο Survivor All Star, αφού μετά την διπλή αποβολή Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη, παρελθόν από το ριάλιτι αποτελεί και η Ελένη Χαμπέρη, καθώς είναι η παίκτρια που θα φύγει μετά την κλασική αποχώρηση της εβδομάδας!

Συγκεκριμένα, οι ασυλίες της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν οι κόκκινοι αναμενόμενα έκαναν το 3-0 και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι από την μπλε ομάδα! Πέρα από την Ελευθερία Ελευθερίου που βγήκε από την πρώτη ασυλία, στην κάλπη του κοινού μπήκαν και οι Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη! Ποιος είναι όμως ο παίκτης που θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο με Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως υπάρχουν τόσο φαβορί, όσο και αουτσάιντερ στην συγκεκριμένα ψηφοφορία! Για ακόμα μια εβδομάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει δεδομένη θέση στο Survivor All Star, ενώ στα φαβορί λογίζεται και ο Νικόλας Αγόρου, με την αποχώρηση να είναι γυναικεία υπόθεση!

Survivor All Star spoiler 30/03: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Ελευθερία Ελευθερίου και Ελένη Χαμπέρη φέρεται να έχουν δώσει μεγάλη μάχη, ψήφο με ψήφο, για την παραμονή τους στο Survivor All Star, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρ της Ελένης Χαμπέρη, με την Κύπρια τραγουδίστρια να μοιάζει το φαβορί για να επιστρέψει στην πατρίδα.

Ωστόσο τα πράγματα ήρθαν... τούμπα και η Ελένη Χαμπέρη είναι αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Βόμβα στο Survivor All Star: Επίσημα παρελθόν και η Ελένη Χαμπέρη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share