Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor All Star highlights 28/3: Σάλος και οργή και Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη! Οι βαριές κατηγορίες και ο τραυματισμός σοκ!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

29 Μαρτίου 2023 08:07
Survivor All Star highlights 28/3: Σάλος και οργή και Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη! Οι βαριές κατηγορίες και ο τραυματισμός σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Τρίτης 28/3 παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο Survivor All Star μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, λόγω παραβάσεων κανονισμών. Επικρατεί λοιπόν, σάλο, ενώ οι παίκτες "πέταξαν" τα "καρφιά" τους.

Αναλυτικά τα 28/3 highlights του Survivor All Star

«Πέφτω από τα σύννεφα! Μακάρι...» - Φανερά απογοητευμένη με τον Ηλία Γκότση η Εύη

Μια από τις παίκτριες που ήταν φανερά στεναχωρημένη με τις τελευταίες εξελίξεις είναι η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία ήταν πολύ κοντά με τον Ηλία, ενώ παλαιότερα φήμες τους ήθελαν να είναι και ζευγάρι, ωστόσο ποτέ δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Η παίκτρια λοιπόν των νέων Κόκκινων δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο Ηλίας έτρωγε κρυφά τόσο καιρό, ωστόσο δεν την βρίσκει αντίθετη η άποψη της παραγωγής να τον αποβάλλουν από το παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ πέφτω από τα σύννεφα γιατί δεν γνώρισα ότι παίρνει φαγητό. Με στεναχωρεί που λείπει από το παιχνίδι γιατί είχε προοπτικές να πάει μακριά... Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε και έγινε όλο αυτό, μακάρι να μην το είχε κάνει και να ήταν εδώ ακόμα», είπε χαρακτηριστικά η Εύη.

Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share