Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 30/03 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει την Πέμπτη!

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο!

29 Μαρτίου 2023 07:55
Survivor All Star spoiler 30/03 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει την Πέμπτη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 29/03: Στον απόηχο των μαζικών παραβιάσεων και των αποβολών του Ηλία Γκότση και του Γιωργίκα Πιλίδη, έχουμε και μια αποχώρηση της εβδομάδας από το Survivor All Star!

Συγκεκριμένα, οι ασυλίες της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν οι κόκκινοι αναμενόμενα έκαναν το 3-0 και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι από την μπλε ομάδα! Πέρα από την Ελευθερία Ελευθερίου που βγήκε από την πρώτη ασυλία, στην κάλπη του κοινού μπήκαν και οι Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου και Ελένη Χαμπέρη! Ποιος είναι όμως ο παίκτης που θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο με Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες;

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως υπάρχουν τόσο φαβορί, όσο και αουτσάιντερ στην συγκεκριμένα ψηφοφορία! Για ακόμα μια εβδομάδα, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει δεδομένη θέση στο Survivor All Star, ενώ στα φαβορί λογίζεται και ο Νικόλας Αγόρου, με την αποχώρηση να είναι γυναικεία υποθέση!

Survivor All Star spoiler 29/03 αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει την Πέμπτη!

Ελευθερία Ελευθερίου και Ελένη Χαμπέρη φέρεται να έχουν δώσει μεγάλη μάχη, ψήφο με ψήφο, για την παραμονή τους στο Survivor All Star, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρ της Ελένης Χαμπέρη, με την Κύπρια τραγουδίστρια να μοιάζει το φαβορί για να επιστρέψει στην πατρίδα.

Ωστόσο επειδή ακόμα τα γυρίσματα για τα πλάνα της αποχώρησης της εβδομάδας από το Survivor All Star δεν έχουν πραγματοποιηθεί, κρατάτε μια επιφύλαξη και θα σας μεταφέρουμε το σίγουρο Survivor spoiler μόλις το έχουμε στα χέρια μας! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share