Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Πονάω, πονάω...» - «Σφάδασε» στον πόνο ο Τάκης Καραγκούνιας μετά από τραυματισμό στον αγώνα ασυλίας

Υπέφερε

28 Μαρτίου 2023 23:19
Survivor All Star: «Πονάω, πονάω...» - «Σφάδασε» στον πόνο ο Τάκης Καραγκούνιας μετά από τραυματισμό στον αγώνα ασυλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με έναν απαιτητικό στίβο μάχης είχαν να κάνουν στο αποψινό επεισόδιο (28/3) οι δύο ομάδες του Survivor All Star, με τους τραυματισμούς να μην λείπουν.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Τάκης Καραγκούνιας χτύπησε το χέρι του στο βαρέλι κι έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους, Αμέσως στο χώρο μπήκε ο γιατρός της παραγωγής, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες ωστόσο εκείνος επέμενε να συνεχίσει. Με την ευκαιρία, δείτε την αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου στην απάτη του Ηλία Γκότση.

Οι συμπαίκτες τους όμως τον έπεισαν να μην μπει άλλο στον στίβο μάχης και όπως αργότερα ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός το σημείο του τραύματος ενδεχομένως να χρειαστεί κάποια ακτινογραφία ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται με ασφάλεια.

Survivor All Star: «Άνθρακας είσαι, απάτη...» - Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου στον μονόλογο του Σπύρου Μαρτίκα για τον Ηλία Γκότση (video)

Αναστάτωση προκάλεσε στον Άγιο Δομίνικο η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη από το Survivor All Star. Μάλιστα την παραλία των Μπλε μερικοί δεν δίστασαν να βγάλουν το άχτι τους για τον Ηλία Γκότση, όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έσουρε τα εξ'αμάξης για τον πρώην συμπαίκτη του.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις νέες εξελίξεις και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε τα εξής:

«Γκότση μου, νικητή του Survivor, ηγέτη της Μπλε ομάδας, έπαιζες φαγωμένος και επιδεικτικά έδειχνες στον κόσμο ταπεινά. Ταπεινά για την νίκη σου απέναντί μου και φαγωμένος; Δεν τόλμαγες να παίξεις καν με δυνατότερους παίκτες στα δεδομένα που είχες δημιουργήσει να τρως; Απάτη; Άνθρακας ο θησαυρός είσαι Γκότση μου. Άνθρακας.

Γκότση μου διέπραξες μία σοβαρή απάτη, αλλά δεν υπολόγισες σωστά! Δεν στηρίζεται η απάτη στην ευφυϊα του απατεώνα, στηρίζεται περισσότερο στην ευπιστία του θύματος και τα θύματα στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι συμπαίκτες σου κι εμείς στην τότε Κόκκινη ομάδα.

Διέπραξες μια τραγική απάτη σε ένα παιχνίδι που επιδίωκες να είσαι ίσως κι ένα από τα φαβορί του τίτλου του All Star με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο κι εξαπατώντας κάθε κανόνα του παιχνιδιού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share