Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 28/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

28 Μαρτίου 2023 20:50
Survivor All Star spoiler 28/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 28/03: Αγώνας τρίτης ασυλίας σήμερα στο Survivor All Star και στο τέλος της ημέρας θα γίνει γνωστός και ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star αφήνουν άπαντες με... κομμένη την ανάσα, είτε με όσα συμβαίνουν αγωνιστικά είτε με όσα φοβερά παρατηρούνται εξωαγωνιστικά, με τους πρώην παίκτες του ριάλιτι μάλιστα να μας προειδοποιούν πως δεν έχουμε ακόμη τελειώσει με τις εκπλήξεις.

Για να το λένε, πάντως, όλο και κάτι θα γνωρίζουν, αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις έντονα υπονοούμενα για ευνοούμενους και αδικημένους απέναντι στις παρανομίες, που άπαντες κάνουν έναντι των κανόνων, που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, πάντως, η εβδομάδα που ξεκίνησε με αλλαγή των ομάδων εξελίσσεται προβληματικά, αφού οι Διάσημοι είναι σαφώς ανώτεροι από τους Μαχητές, με τη διαφορά τους να φαίνεται ειδικά από τη στιγμή, που ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν υπάρχουν πια στον Άγιο Δομίνικο ύστερα από την αποβολή τους.

Survivor All Star: Οι νικητές της τελευταίας ασυλίας

Οι εξελίξεις, λοιπόν, δεν πρέπει να αποκλείονται και ενδέχεται να δούμε νέες αποφάσεις της παραγωγής ως προς τις συνθέσεις των ομάδων, ωστόσο πρώτα πρέπει να δούμε το τι θα συμβεί στο νέο αγώνισμα ασυλίας, που βρίσκει τους παίκτες να παλεύουν και πάλι για την επιβίωσή τους, ύστερα από τις υποψηφιότητες των Ελευθερίας Ελευθερίου, Σπύρου Μαρτίκα και Νικόλα Αγόρου.

Ποιος, λοιπόν, θα πάρει την τρίτη ασυλία; Το Athensmagazine.gr επιβεβαιώνει ότι οι «Κόκκινοι» παίρνουν τους «Μπλε»... παραμάζωμα! Όσον για τον 4ο υποψήφιο; Αυτή θα είναι γυναίκα και θα είναι η Ελένη Χαμπέρη!

Survivor All Star spoiler 28/3: Έρχεται νέος ορυμαγδός εξελίξεων! Αυτή η ομάδα κερδίζει την τελευταία ασυλία

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share