Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Βόμβα» με παρανομία και του Σπύρου Μαρτίκα! Έστειλε γράμμα στην αδελφή του με τη βοήθεια της παραγωγής

Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις για τη δράση του

28 Μαρτίου 2023 13:04
Survivor All Star: «Βόμβα» με παρανομία και του Σπύρου Μαρτίκα! Έστειλε γράμμα στην αδελφή του με τη βοήθεια της παραγωγής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι φοβερές, με τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη να αποβάλλονται ύστερα από... λίστες σούπερ μάρκετ που άφηναν στους ντόπιους, για να συνεχιστούν οι αποκαλύψεις και για άλλους παίκτες.

Το πρωί της Τρίτης (28/3) μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ήρθε στη δημοσιότητα ένα γράμμα που έστειλε ο Σπύρος Μαρτίκας πέρυσι, στο Survivor 5, στην αδερφή του στην Ελλάδα.

Ένας παίκτης που φέτος δείχνει με το δάχτυλο παίκτες που «έκλεψαν» με βάση τους κανονισμούς του συγκεκριμένου παιχνιδιού φαίνεται πως πέρυσι, στο δικό του πρώτο Survivor έκανε ακριβώς το ίδιο, καταπάτησε τους όρους που του έθεσε η παραγωγή.

Survivor All Star: Τα... γράμματα του Μαρτίκα με την αδελφή του

Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος, όπως μαρτυρά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με την βοήθεια ανθρώπου της παραγωγής έγραψε στον πάπυρο που έχουν για τις ψηφοφορίες όσα ήθελε να επικοινωνήσει στην αδερφή του, το έδωσε στο συγκεκριμένο πρόσωπο κι εκείνο με την σειρά του και την βοήθεια του κινητού του παρέδωσε το μήνυμα στον... παραλήπτη του.

«Θεοδώρα μου σ' αγαπώ μου λείπετε απίστευτα. Θα μου τους φιλήσεις όλους και τη μαμά και τον μπαμπά! Ο ... που σου στέλνει τώρα είναι ο φύλακας Άγγελος μου εδώ. Αποθήκευσε στα τηλέφωνά μας το τηλέφωνό του. Έχε το νου σου σε παρακαλώ! Είναι τρομερά δύσκολα εδώ! Μια δύσκολη φυλακή πείνας. Να βγάλω πάρτι ένωσης και να φύγω αφού έφτασα μέχρι εδώ. Γράψ' τα όλα και θα μου τα δείξει ο ...! Μίλησε μαζί του, πάρ' τον αν θες, απάντησέ μου σε όλα σε παρακαλώ», έγραφε χαρακτηριστικά ο Σπύρος.

Survivor All Star spoiler 28/03: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Θέλω να...» - Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο Ηλίας Μπόγδανος!

Survivor All Star spoiler 28/03: Αρκετά στενάχωρες είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, μετά την αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πηλίδη από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Ένας από τους παίκτες που στεναχωρήθηκαν αρκετά ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος. Και ο λόγος που τον έκανε ράκος δεν ήταν ότι έφυγε ο φίλος του, άλλωστε κάθε φιλία φαίνεται μετά το Survivor και όχι στην διάρκειά του, αλλά το γεγονός πως νιώθει προδομένος!

Τόσο καιρό τα δύο παιδιά ήταν κολλητοί! Κοιμόντουσαν μαζί και όλη την μέρα ήταν ο ένας δίπλα στον άλλον! Το γεγονός πως ο Ηλίας Γκότσης έτρωγε κάθε μέρα κρυφά και έβλεπα εκείνον αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά να πεινάνε τον έκανε να μην πιστεύει στα αυτιά του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μπροστά στις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού λύγισε! Έβαλε τα κλάματα και ζήτησε να μιλήσει με τον Ηλία Γκότση, πριν εκείνος πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα. Φυσικά αυτό δεν μπορούσε να γίνει και έτσι ο «Spiderman» έμεινε με το παράπονο!

Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε να δει ειδικό γιατί η ψυχολογία του ήταν στα τάρταρα! «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Θέλω να δω ψυχολόγο», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και φυσικά αυτό το αίτημα έγινε αποδεκτό.

Ο Ηλίας νιώθει προδομένος από τον κολλητό του και η αντίδρασή του είναι πέρα για πέρα φυσιολογική! Ο χρόνος όμως είναι ο μεγαλύτερος γιατρός και αυτά σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share