Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Survivor All Star spoiler 27/03: Τέλος από το ριάλιτι ο Γιώργος Πηλίδης! Τα δεδομένα για τον Ηλία Γκότση!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

27 Μαρτίου 2023 08:24
Survivor All Star spoiler 27/03: Τέλος από το ριάλιτι ο Γιώργος Πηλίδης! Τα δεδομένα για τον Ηλία Γκότση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star spoiler 27/03: Σοκ παθαίνουν οι παίκτες στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως δύο παίκτες της μπλε ομάδας απουσιάζουν και πως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού κινδυνεύουν με αποβολή από το παιχνίδι!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Survivor All Star θα ανακοινώσει ότι ο Γιώργος Πηλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έχουν παραβιάσει διαφορετικούς κανονισμούς ο καθένας και πως αυτόματα βρίσκονται προσωρινά εκτός ριάλιτι. Προσωρινά προς το παρόν για τον Ηλία Γκότση, καθώς η απόφαση για τον Γιωρίκα Πηλίδη έχει ήδη παρθεί!

Ο πρωταθλητής Πάλης είναι ήδη εκτός Survivor All Star και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί ενώ κατά 90% εκτός Survivor All Star θα τεθεί και ο Ηλίας Γκότσης! Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό τι κανόνες παραβίασαν οι δύο παίκτες, όμως πρόκειται για διαφορερικούς και μετά τις Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα είναι οι επόμενοι δύο παίκτες που αποβάλλονται από το Survivor All Star!

Survivor All Star spoiler 27/03: Τέλος από το ριάλιτι ο Γιώργος Πιλίδης! Τα δεδομένο για τον Ηλία Γκότση!

Ωστόσο για τον Ηλία Γκότση μπορούμε να κρατάμε ακόμα κάποιες επιφυλάξεις, αφού μετά το ότι προηγήθηκε με τον Τάκη Καραγκούνια, η παραγωγή δεν θέλει να πάρει μια απόφαση που θα πουν πολλοί ότι ευνοήθηκε ο ένας έναντι του άλλου! Την στιγμή αυτή που μιλάμε πάντως είναι εκτός Survivor All Star ο Γιωρίκας Πηλίδης!

Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθούν πολλές εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με την μέρα να είναι άκρως... ανατρεπτική.

Προς το παρόν δείτε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (27/03):

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share