Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 26/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

26 Μαρτίου 2023 19:51
Survivor All Star spoiler 26/3, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 26/3: Πρώτη ημέρα της αγωνιστικής εβδομάδας για το ριάλιτι επιβίωσης και όπως είναι λογικό ανατρέπονται όλα πια με τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο!

Τα νέα πρόσωπα στα ρόστερ φέρνουν τον «αέρα» ανανέωσης που αναμενόταν και όλοι φυσικά περιμένουν να δουν ποια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία: Διάσημοι ή Μαχητές;

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Γιώργος Λιανός καλεί τις 2 ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο και με αυστηρό και σοβαρό ύφος και απευθυνόμενος στους παίκτες, αναφέρει: «Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση! Οι ομάδες που ξέρατε, ανήκουν στο παρελθόν... Η τράπουλα θα ξανά μοιραστεί». Όπως φανταζόμαστε, μετά την ανακοίνωση αυτή, θα γίνει το έλα να δεις...

Η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας απόψε 26/3 στο Survivor All Star

Σύμφωνα με την οριστική μας πληροφόρηση, η ομάδα που θα προσαρμοστεί γρηγορότερα στις νέες αυτές αλλαγές και θα φτάσει πιο γρήγορα στο... νικητήριο 10, θα είναι η νέα Κόκκινη!

Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού Ηλίας Γκότσης και Γιώργος Πιλίδης - Οριστική απόφαση

Οι εξελίξεις στο Survivor All Star είναι καταιγιστικές και κυριολεκτικά πια δεν τις προλαβαίνουμε, μιας και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ το αποψινό 26/3 επεισόδιο αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικό.

Αρχικά, όλα αλλάζουν πλέον στο παιχνίδι, μιας και αλλάζουν οι ομάδες, όπως είδαμε χαρακτηριστικά να ανακοινώνει στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό έκτακτο συμβούλιο.

Εμείς, φυσικά, όπως σε κάθε επεισόδιο έτσι και απόψε, σας έχουμε και την ομάδα που κερδίζει (δείτε εδώ) αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ) μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων!

Εκτός Survivor all star Πιλίδης & Γκότσης!

Εκτός όμως από αυτήν την εξέλιξη, που σε άλλους παίκτες θα φανεί ευχάριστη και σε άλλους, έγινε γνωστή μια ακόμη που αυτή σίγουρα θα προκαλέσει σοκ σε όλους, παίκτες και τηλεθεατές!

Συγκεκριμένα, μαθαίνουμε από τις πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο πως ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Πηλίδης αποβάλλονται από το Survivor all star καθώς οι δύο παίκτες παραβίασαν μερικούς πολύ σημαντικούς κανονισμούς, οι οποίοι πιθανότατα είναι είτε κλέψιμο φαγητού, είτε επικοινωνία με άνθρωπο της παραγωγής, είτε επικοινωνία με Ελλάδα!

Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού Ηλίας Γκότσης και Γιώργος Πιλίδης - Οριστική απόφαση

Ότι κι από τα 3 να ήταν, η παραγωγή ήταν κάθετη -το είδαμε και στην περίπτωση της Κατερίνας και της Ασημίνας- και για αυτόν τον λόγο οι 2 παίκτες φαβορί αναμένεται να επιστρέψουν δυστυχώς σύντομα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα ο Ηλίας Γκότσης τελευταία στιγμή να μην αποβληθεί τελικά, μιας και οι κατηγορίες του διαφέρουν από τον Γιωρίκα, που η δική του αποβολή είναι οριστική και αμετάκλητη!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ηλίας ήδη έχει έρθει αντιμέτωπος με αποβολή, λόγω του έντονου off camera τσακωμού του με τον Τάκη Καραγκούνια, ωστόσο τελικά η παραγωγή για δικούς της λόγους αποφάσισε την παραμονή των 2 παικτών. Οπότε, αυτή τη φορά δεν θα την γλίτωνε ξανά με κίτρινη κάρτα...

Αυτό σημαίνει λοιπόν η νέα Μπλε ομάδα θα αποδυναμωθεί πλήρως, μιας και οι 2 παίκτες, μετά το ανακάτεμα της τράπουλας, βρίσκονταν στην ίδια ομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share