Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 26/3: Δεν το λες και έκπληξη! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι ομάδες άλλαξαν, οι... σταθερές αξίες παραμένουν!

26 Μαρτίου 2023 10:07
Survivor All Star spoiler 26/3: Δεν το λες και έκπληξη! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 26/3: Πρώτη ημέρα της αγωνιστικής εβδομάδας για το ριάλιτι επιβίωσης και όπως είναι λογικό ανατρέπονται όλα πια με τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο!

Τα νέα πρόσωπα στα ρόστερ φέρνουν τον «αέρα» ανανέωσης που αναμενόταν και όλοι φυσικά περιμένουν να δουν ποια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία: Διάσημοι ή Μαχητές; Το ενδιαφέρον αργότερα όμως στρέφεται και στη «μάχη» για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε (26/3) στο Survivor All Star

Survivor All Star spoiler 26 Μαρτίου

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η νέα Κόκκινη! Έτσι λοιπόν, οι παίκτες των Μπλε θα βγουν ξανά στο συμβούλιο του νησιού, αλλά αυτή τη φορά για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι η πρώτη παίκτρια που βγαίνει στον τάκο είναι η... συνήθης ύποπτη, Ελευθερία Ελευθερίου!

Survivor All Star trailer 26/03: «Ανήκουν στο παρελθόν! Η τράπουλα θα...» - "Κόκαλο" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού (Video)

Survivor All Star trailer 26/03: Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star με τους παίκτες να μένουν "κόκαλο" με όσα τους ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Όπως ακούγεται χαρακτηριστκά να λέει στα μόλις 29 δευτερόλεπτα του σημερινού trailer «Οι ομάδες που ξέρετε ανήκουν στο παρελθόν! Η τράπουλα θα ξαναμοιραστεί!» Παράλληλα, κόλαφος ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις αντιαισθητικές συμπεριφορές συμπαικτών της.

Δείτε παρακάτω το σημερινό trailer του Survivor All Star:

«Βόμβα» στο Survivor All Star: Πρώην παίκτης κατεβαίνει στις εκλογές!

Τη δική του «βόμβα» έριξε ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, Κώστας Παπαδόπουλος, ανακοινώνοντας ότι κατεβαίνει στις εκλογές! Με την ευκαιρία, δείτε με πόσα λεφτά έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αλλαγή πορείας σημειώνεται για τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα, άφησε πίσω του τους στίβους μάχης στον Αγιο Δομίνικο και δηλώνει έτοιμος να ριχτεί στον στίβο της πολιτικής.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star είχε εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο χωρίς να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, ενώ σε συνέντευξή που παραχώρησε στη συνέχεια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ένιωθε ανεπιθύμητος στην ομάδα του.

Πλέον, ο Κώστας Παπαδόπουλος φαίνεται πως έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του, και μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινό μας» αποκάλυψε τα νέα του βήματα στο χώρο της πολιτικής.

«Ο δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor»

Όπως εξήγησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αχαρνών.

«Ο δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor. Από το συμβούλιο του νησιού πας στο συμβούλιο του δήμου, η προσφορά στην καλύβα σου είναι η προσφορά στην κοινωνία. Τιμή μου που μου έκανε την πρόταση ο δήμαρχος. Είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν να κατέβω για δημοτικός σύμβουλος και είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην παράταξη. Είναι ένας δήμος που θέλει στήριξη, μακάρι να μου δοθεί η δυνατότητα να μπορέσω να βοηθήσω. Το όραμά μου είναι η προσφορά, θέλω να βοηθήσω τους συμπολίτες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star αναφέρθηκε και στην επιθυμία του πρώην συμπαίκτη του, Σπύρου Μαρτίκα, να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ αποκάλυψε πως αντίστοιχες βλέψεις έχει και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Δεν έχω πολλούς haters, αλλά η κάθε κίνηση και δράση φυσικά θα δημιουργήσει και haters αλλά και αυτούς που θα σε αγαπήσουν», σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Παπαδόπουλος, αναφορικά με το αν περιμένει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share