Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 26/3: Νέοι παίκτες, νέα νίκη! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Αλλαγή δεδομένων με νέα πρόσωπα για Κόκκινους και Μπλε!

26 Μαρτίου 2023 09:46
Survivor All Star spoiler 26/3: Νέοι παίκτες, νέα νίκη! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler 26/3: Πρώτη ημέρα της αγωνιστικής εβδομάδας για το ριάλιτι επιβίωσης και όπως είναι λογικό ανατρέπονται όλα πια με τις νέες συνθέσεις των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο!

Τα νέα πρόσωπα στα ρόστερ φέρνουν τον «αέρα» ανανέωσης που αναμενόταν και όλοι φυσικά περιμένουν να δουν ποια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία: Διάσημοι ή Μαχητές;

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο Γιώργος Λιανός καλεί τις 2 ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο και με αυστηρό και σοβαρό ύφος και απευθυνόμενος στους παίκτες, αναφέρει: «Έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση! Οι ομάδες που ξέρατε, ανήκουν στο παρελθόν... Η τράπουλα θα ξανά μοιραστεί». Όπως φανταζόμαστε, μετά την ανακοίνωση αυτή, θα γίνει το έλα να δεις...

Η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας απόψε 26/3 στο Survivor All Star

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα προσαρμοστεί γρηγορότερα στις νέες αυτές αλλαγές και θα φτάσει πιο γρήγορα στο... νικητήριο 10, θα είναι η νέα Κόκκινη!

Survivor All Star: «Ο Μπάρτζης φώναζε από τη ζούγκλα "διάρροια"!» - Κόλαφος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις αντιαισθητικές συμπεριφορές συμπαικτών της (Video)

Με αφορμή τα ξεσπάσματα του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star και τον τσακωμό του με τον Ηλία Γκότση, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βρέθηκε στο πλατό του «Γεια σου», αποκάλυψε κάποιες… αντιαισθητικές συμπεριφορές συμπαικτών της και συγκεκριμένα του Νίκου Μπάρτζη. Παράλληλα, η απόφαση να αλλάξουν οι ομάδες στο Survivor All Star έφερε μεγάλες εντάσεις και αναταραχές ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι!

«Και ο Μπάρτζης, το πρωί ξύπναγε και αντί να πει χαρτί υγείας,φώναζε την ανάγκη του. Και του έλεγα, σε παρακαλώ μην το λες έτσι. Για παράδειγμα, τον έπαινε η κοιλιά του και φώναζε, “διάρροια” στη ζούγκλα και του έλεγα σε παρακαλώ πολύ μου γυρνάς τα άντερα. Είναι έτσι γιατί είναι ένας άνθρωπος που ζει στην επαρχία κλπ κλπ. Δεν είμαι εγώ υποχρεωμένη να ζω αυτήν την αισθητική», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Σε ερώτηση για τον χωρισμό της, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Είμαι πάρα πολύ καλά και έχω την πεποίθηση να είμαι ακόμα πιο καλά στο άμεσο μέλλον».

«Χορός» χρημάτων στο Survivor All Star: Τόσα χιλιάρικα πήρε η Νικολέτα Μαυρίδη φεύγοντας από το ριάλιτι

Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το Survivor All Star επιβίωσης, ενώ η εξομολόγησή της για τον πατέρα της συγκίνησε τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Η παίκτρια των κόκκινων ήταν μια από τις πιο ήσυχες προσωπικότητες στο Survivor. Δεν είχε προκαλέσει σχεδόν ποτέ ίντριγκες και εντάσεις στο ριάλιτι εκτός από το περιστατικό με την Μαριάνθη και αγωνιστικά ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν από τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Συνολικά έμεινε στο παιχνίδι 13 εβδομάδες, καθώς δεν ήταν από την αρχή και η συμφωνία που είχε κάνει με την παραγωγή σχετικά με τον μισθό που θα έπαιρνε ήταν γύρω στα 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Άρα αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που πήρε για την συμμετοχή της στο survivor είναι… 13.000!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share