Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Πήρε θέση ο Μπο - «Επειδή ακούω πολλά από...»

«Βούτυρο στο ψωμί τους...»

24 Μαρτίου 2023 19:18
Survivor All Star: Πήρε θέση ο Μπο - «Επειδή ακούω πολλά από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Μπο πήρε θέση και έκανε τη δική του τοποθέτηση σχετικά με την προσωπική του ζωή, μετά την αποκάλυψη της εκπομπής «Super Κατερίνα» που τον θέλει να έχει προχωρήσει σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό του από την Καρολίνα Καλύβα. Ο ίδιος επειδή ακούει πολλά θέλησε να βάλει τα πράγματα στη σειρά.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης υποστήριξε πως βρέθηκε σε κοινή παρέα με τον ράπερ, ο οποίος συνοδευόταν από τη νέα του αγαπημένη. Δήλωσε συγκεκριμένα: «Είδα στην παρέα και ένα κορίτσι κι ήταν το μόνο που δεν γνώριζα, τη Μαρία μας. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα με τον Μπο, ένα "δέσιμο"».

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα story, διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν σε νέα σχέση.

Ειδικότερα, ανάρτησε το στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή και τον δείχνει να αγκαλιάζει τη μελαχρινή συνοδό του και πάνω σε αυτό έγραψε:

«Επειδή ακούω πολλά από το πρωί, σε αυτό το τραπέζι το μόνο ζευγάρι είναι ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μια φιλική παρέα», ενώ πρόσθεσε: «Βούτυρο στο ψωμί τους».

Δείτε το story:

Μπο νέα σύντροφος

Survivor All Star: «Καταπέλτης» ο Μπο - «Συμφωνώ με την Ελευθερία, ντροπή της Κύπρου ο Μάριος»

Ο Μπο για ακόμη μια φορά βρήκε την ευκαιρία να βάλει εναντίον του Μάριου Πρίαμου για το ειδύλλιο με την Καρολίνα Καλύβα, με αφορμή το trailer που δείχνει την Ελευθερία Ελευθερίου να του επιτίθεται.

Ο τραγουδιστής επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον Κύπριο, τονίζοντας πως συμφωνεί με τη συνάδελφό του στο ότι είναι «ντροπή της Κύπρου».

Survivor All Star: Η νέα επίθεση του Μπο

«Το είδα το trailer του Survivor. Κανένα σχόλιο, δεν με απασχολεί το Survivor, δεν το παρακολουθώ πλέον»

«Ήταν ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας, το ξέρεις ότι είμαι μαζί της, έχει απόλυτο δίκιο. Θεωρώ πολύ άνανδρο αυτό που κάνει ο Μάριος το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, αλλά από εκεί και πέρα τον κρίνει ο κόσμος, από τη στιγμή που εκτέθηκε στην τηλεόραση και σε όλη την Ελλάδα. Συμφωνώ και με τον Μαρτίκα, συμφωνώ και με την Ελευθερία που τον είπε “ντροπή της Κύπρου”»

«Ανούσιο δεν ήταν. Με στεναχώρησαν θα έλεγα, δεν με πλήγωσαν. Δεν ήταν κάτι που με στιγμάτισε και “πω πω τι έπαθα”. Ήταν κάτι που φάνηκε αλλιώς, εξελίχθηκε αλλιώς, αλλά έτσι είναι η ζωή και μια χαρά. Ο καθένας πορεύεται με τις συνέπειες των πράξεών του. Σαφώς και ό,τι δίνεις, παίρνεις».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share