Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Θέλω να φύγω...»: Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη Σαλταφερίδου - Τελειώνει από το Survivor All Star!

Ψυχολογικά ράκος η Εύη Σαλταφερίδου

24 Μαρτίου 2023 15:21
«Θέλω να φύγω...»: Ξέσπασε σε κλάματα η Εύη Σαλταφερίδου - Τελειώνει από το Survivor All Star!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor All Star Spoiler 24/03: Δεν είναι ευχάριστες οι εξελίξεις στο Survivor All Star, μετά την απόφαση της παραγωγής να χωρίσει τις δύο ομάδες και να τις δημιουργήσει ξανά από την αρχή!

Μια από τις αλλαγές αυτές έφερε τον χωρισμό της Εύης Σαλταφερίδου από τον κολλητό της φίλο, Ηλία Γκότση και ταυτόχρονα συμπαίκτη με τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος την έχει φτάσει στα όριά της. Ήδη πριν λίγες μέρες σας αποκαλύψαμε πως η Εύη έκανε σκέψεις... αποχώρησης, οι οποίες όμως εντάθηκαν μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων!

«Θέλω να φύγω...»: Ψυχολογικά ράκος η Εύη Σαλταφερίδου - Τελειώνει από το Survivor All Star!

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα διαλυθούν οι ομάδες και θα δημιουργηθούν δύο νέες, λόγω του τσακωμού του Τάκη με τον Ηλία, η Εύη έβλεπε το κακό να έρχεται. Θεωρούσε δεδομένο πως θα την αλλάξουν ομάδα και θα την φέρουν απέναντι στον Τάκη. Και έτσι κι έγινε. Μόλις ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε το μοιραίο εκείνη κατέρρευσε. Έβαλε τα κλάματα και ζητούσε επίμονα να αποχωρήσει.

«Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να το ζήσω όλο αυτό, θέλω να φύγω», φαίνεται να φώναξε με τον Ηλία Γκότση να την παίρνει αγκαλιά και να της τονίζει να κάνει υπομονή μέχρι την ένωση. Από την πλευρά της όμως η Εύη λύγισε διότι σε μια τόσο δύσκολη ψυχολογικά περίοδο είχε τον Ηλία δίπλα της κι αυτό την έκανε να νιώθει καλύτερα. Τώρα ξέρει πως θα πρέπει να κάνει υπομονή! Θα αντέξει ή όχι; Υπομονή λίγες μέρες ακόμα...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share