Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εκείνη τον τάιζε και ο Δάντης χάζευε: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου... περιποιήθηκε καλά τον Μπο σε έξοδο μετά το Survivor All Star

Κάνουν όλοι μαζί... ζωάρα

24 Μαρτίου 2023 08:57
Εκείνη τον τάιζε και ο Δάντης χάζευε: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου... περιποιήθηκε καλά τον Μπο σε έξοδο μετά το Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν από τις άτυχες της σεζόν στο Survivor All Star, αφού... πιάστηκε στα πράσα και αποβλήθηκε, ωστόσο συνεχίζει στην Ελλάδα τη ζωή της.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι, που ρίχνει διαρκώς τα «πυρά» της στην παραγωγή, συνεχίζει την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, ενώ σίγουρα τρέχει και τα επαγγελματικά της, όσο παράλληλα τη βλέπουμε να στέκεται αγέρωχη στο πλάι του συντρόφου της, Χρήστου Δάντη.

Μέσα από αναρτήσεις, που είδαμε να γίνονται στο Instagram είδαμε, πως το ζευγάρι είχε βγει για φαγητό το βράδυ της Πέμπτης 23/3, μαζί με τον καλό τους φίλο, Μπο. Μέσα μάλιστα από βίντεο, που δημοσίευσαν οι ίδιοι είδαμε, πως η Ασημίνα τάιζε τον ράπερ στο στόμα, όσο δίπλα της στεκόταν ο Δάντης, μιας και όλοι μαζί είναι μια καλή παρέα.

Μπο και φαγητό

Survivor Ασημίνα και Δάντης σε έξοδο

Survivor All Star: Έβγαλε στη σέντρα Δαλάκα και Ασημίνα ο Ατζούν - «Είχαμε μια συνάντηση με τους παίκτες και όλοι μας ζήτησαν...»

Το σκάνδαλο επικοινωνίας της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του Survivor All Star, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να αποφασίζει να μιλήσει για το θέμα.

Ο Τούρκος παραγωγός, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή της Τουρκίας, αποκάλυψε τα πάντα γύρω από την αποβολή τους. Φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, ήθελαν τον παραγωγό να κάνει meeting μαζί τους για να της βάλει και πάλι στο παιχνίδι, γεγονός που διαψεύθηκε.

Βέβαια, ορισμένοι παίκτες ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο να μπουν και πάλι στο παιχνίδι οι παίκτριες, όμως ήταν κάθετοι στην απόφαση τους.

Survivor All Star: Η αποκάλυψη του Ατζούν για Δαλάκα και Ασημίνα

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα . Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία.

Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Αυτά τα δύο κορίτσια μαζί όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», αναρωτήθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Και συνέχισε: «Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός (στην Τουρκία) και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

«Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα», ολοκλήρωσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share