Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor All Star highlights 23/03: Ο διπλός αποκλεισμός Ηλία - Τάκη, τα πυρά στους Μαχητές και η αποχώρηση της Νικόλ Μαυρίδη!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο!

24 Μαρτίου 2023 07:58
Survivor All Star highlights 23/03: Ο διπλός αποκλεισμός Ηλία - Τάκη, τα πυρά στους Μαχητές και η αποχώρηση της Νικόλ Μαυρίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ακόμα μια εβδομάδα Survivor ολοκληρώθηκε με τον Νικολέτα Μαυρίδη να είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε πολλά! Από τον τσακωμό του Ηλία Γκότση με τον Τάκη Καραγκούνια που οδήγησε στην αποβολή και των δύο για μια μέρα, τα πυρά των υπόλοιπων Μαχητών κατά του Τάκη που έχει χαλάσει το κλίμα στην ομάδα καθώς και την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδης, μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής στο Survivor All Star! Πάμε να δούμε όλα όσα είδαμε χτες!

Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας που αποχώρησε από το Survivor All Star , με το τηλεοπτικό κοινό να διατηρεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους συμπαίκτες και συνυποψήφιους της Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Γιώργο Κόρομι, αλλά και τον Τάκη Καραγκούνια των Μπλε που έχει προκαλέσει χαμό στην ομάδα του με τον... πόλεμο που άνοιξε με τον Ηλία Γκότση, που είχε ως αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν και οι δυο τους να αποκλειστούν από το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού.

Ο μεγάλος καυγάς του Τάκη Καραγκούνια με τον Ηλία Γκότση με αφορμή το ξέσπασμα του 50χρονου μισθοφόρου επειδή νόμιζε πως η Εύη Σαλταφερίδου κρυφάκουγε την προσωπική του συνέντευξή ήταν το θέμα συζήτησης στη Μπλε καλύβα. Ο Τάκης μετά την αντίδραση των συμπαικτών ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως ο ίδιος είπε στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Είμαι ψυχολογικά χάλια Γιώργο και το δείχνω και στους αγώνες αυτό. Με τη συμπεριφορά που δείχνουν έτσι, μου έχουν βγει και μένα κάποια feelings λίγο έντονα και αντιδρώ» είπε ο Αιγιώτης παίκτης στον Πατρινό συμπαίκτη του, ο οποίος του θύμισε πως του είχε προτείνει να ηρεμίσει και να μην μιλάει, όμως ο ίδιος, όπως είπε, δεν μπορεί να είναι ήρεμος με αυτά που κάνουν οι υπόλοιποί.

Το άλλο θέμα συζήτησης και σχολιασμού ήταν φυσικά το νέο παιχνίδι που παρουσίασε την Τετάρτη (22/3) ο Ατζούν Ιλίτζαλι με τη δημοπρασία φαγητών, όπου οι παίκτες είχαν πάρει χρήματα στα χέρια τους και επέλεγαν σε ποιο φαγητό θα τα... επενδύσουν. Ωστόσο αρκετοί περίμεναν πολύ και αποτέλεσμα να μείνουν νηστικοί, όπως ο Σάκης Κατσούλης.


Με τις επιλογές του τα είχε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος έδωσε 1050 πεσός για μια ντοματόσουπα.


Το εγκώμιο του Τούρκου παραγωγού έπλεξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, χαρακτηρίζοντας τον Ατζούν για τα δώρα του «κιμπάρη».

Όταν οι παίκτες των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να αναμετρηθούν για το έπαθλο φαγητού ο Γιώργος Λιανός τους ενημέρωσε πως οι Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας είναι εκτός αγωνίσματος μέχρι να ηρεμίσουν από έναν ακόμα μεγάλο καυγά που είχαν, αυτή τη φορά εκτός κάμερας.

«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε ένα έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε».


Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Survivor All Star ρώτησε τους υπόλοιπους παίκτες πως τους φάνηκε το νέο παιχνίδι του Ατζούν, με όλους να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους και να ζητάνε να το ξανά παίξουν.


Το έπαθλο ήταν τραπέζι με όλα τα καλά της 25ης Μαρτίου και τσιπουράκι για σβήσιμο, με τον Πιλίδη να ξεκινάει με νίκη για τους Μπλε και τη Σταυρούλα να ισοφαρίζει για τους Κόκκινους.


Οι δυο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4, με τους Διάσημους να κάνουν την προσπέραση με την Αφροδίτη και τους Σάκη και Σταυρούλα να τους δίνει... αέρα τριών πόντων.

Πιλίδης, Μελίνα και Παναγιώτης απάντησαν άμεσα και έκαναν το 7-7.

Η Χαμπέρη το 8-7 και ο Βασάλος το 8-8 και αυτός έμελε να είναι και ο τελευταίος πόντος που πήραν οι Μπλε, καθώς η Αφροδίτη έκανε το 9-8 κόντρα στην Εύη και ο Σάκης Κατσούλης σφράγισε τη νίκη με 10-8 για τους Κόκκινους απέναντι στον Ηλία και έστειλε την ομάδα του για τσίπουρα.


Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα είχε με την «γκαντεμιά» του λέγοντας πως όποτε φέρνει νίκη η ομάδα του χάνει.

Το κέφι για τους Διάσημους κράτησε μέχρι και το βράδυ με την Ελευθερία Ελευθερίου να τραγουδάει «ούζο όταν πιείς» και τους υπόλοιπους να ρίχνουν «βόλτες».Έτσι αποφάσισε να το ρίξει στις πολεμικές τέχνες με δασκάλα την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όμως και εκεί δεν του βγήκε σε καλό καθώς έφαγε μια στο πρόσωπο και όπως είπε χαριτολογώντας «ήπια λίτρα αίμα».

Στο συμβούλιο του νησιού συμμετείχαν και οι Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας, με τον 50χρονο μισθοφόρο να υπόσχεται πως δεν θα... τσιμπάει πλέον στις προκλήσεις των συμπαικτών του και θα μιλάει μόνο αγωνιστικά. Καμία συνέχεια δεν έχει διάθεση να δώσει ούτε ο νικητής του Survivor 2018.


Πάντως, ο Τάκης Καραγκούνιας θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε καθώς το τηλεοπτικό κοινό φρόντισε να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, όπως θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τα... μαγειρέματα ο Σπύρος Μαρτίκας, τα τραγούδια της η Ελευθερία Ελευθερίου και το ψάρεμά του ο Γιώργος Κόρομι, με την Νικολέτα Μαυρίδη να... δίνει τον τελευταίο χορό της στον Άγιο Δομίνικο καθώς ήταν αυτή που πήρε τη δάδα της και επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα», είπε η 28χρονη χορεύτρια με την Ελένη Χαμπέρη να πέφτει δακρυσμένη στην αγκαλιά της για να την αποχαιρετήσει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share