Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star spoiler 24/3: Με διαφορά στήθους - Με αυτό τον παίκτη «κονταροχτυπήθηκε» η Νικόλ Μαυρίδη στην ψηφοφορία και αποχώρησε

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Μαρτίου 2023 07:33
Survivor All Star spoiler 24/3: Με διαφορά στήθους - Με αυτό τον παίκτη «κονταροχτυπήθηκε» η Νικόλ Μαυρίδη στην ψηφοφορία και αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο Survivor All Star, με την Νικολέτα Μαυρίδη να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο, διακόπτοντας... τη δίαιτα της καρύδας και παίρνοντας άμεσα το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα, ύστερα από μια βραχύβια παραμονή.

Η γνωστή και μη εξαιρετέα χορεύτρια του ριάλιτι επιβίωσης «εισέβαλε» φέτος και τη διάρκεια του νέου κύκλου, χωρίς ωστόσο να είναι η ίδια παίκτρια με εκείνη, που είχαμε συνηθίσει στον τέταρτο. Οι αγωνιστικές της επιδόσεις δεν ήταν ίδιες, η βοήθειά της στην καλύβα ήταν επί της ουσίας... η ίντριγκα και αφού το τελευταίο κομμάτι, το κατέχουν άλλοι καλύτερα, ήταν λογικό να πάρει τη δάδα της και να φύγει μετά το συμβούλιο του νησιού.

Η Νικόλ χρειάστηκε να αποχωρήσει μέσα από μια πεντάδα, η οποία δύσκολα θα την άφηνε να παραμείνει στο παιχνίδι. Μαζί της ήταν παίκτες με ισχυρό έρεισμα στο κοινό, όπως ο Γιώργος Κόρομι, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τάκης Καραγκούνιας, που κατάφεραν να ανανεώσουν, από την πλευρά τους, την παρουσία τους στο ριάλιτι.

Survivor All Star: Τα ποσοστά των παικτών στην ψηφοφορία αποχώρησης

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι για την παίκτρια της κόκκινης ομάδας η ψηφοφορία δεν ήταν τόσο σαφής ως προς το ποσοστό ψήφων, που υπέδειξε την αποχώρησή της. Κι αυτό, επειδή βρέθηκε σε σημείο να χρειαστεί να δεχθεί τη δυσάρεστη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, έχοντας... διαφορά στήθους από το δεύτερο υποψήφιο, που βρέθηκε επίσης κοντά στην έξοδο.

Πρόκειται, φυσικά, για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία είχε εξίσου χαμηλά ποσοστά με τη συμπαίκτριά της και γλίτωσε με πολύ μικρή διαφορά. Ο «Κόρο», βέβαια, κυριάρχησε στην ψηφοφορία με ένα ποσοστό στο 44%, αφήνοντας στο 23% τον Μαρτίκα και στο 21% τον Τάκη. Ένα μικρό ποσοστό, δηλαδή, έμεινε για τα δύο κορίτσια με 7% για την Ελευθερία και μόλις 5% για την Νικόλ, που έφυγε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share