Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Έγινε η έκπληξη! Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού (video)

Με σκορ 10-8 έληξε η μεγάλη μάχη Μπλε και Κόκκινων

23 Μαρτίου 2023 23:38
Survivor All Star: Έγινε η έκπληξη! Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν στο αποψινό (23/3) επεισόδιο του Survivor All Star Κόκκινοι και Μπλε και μάλιστα ήταν ένα από τα καλύτερα έπαθλα, καθώς με αφορμή την γιορτή της 25ης Μαρτίου, η ομάδα που θα κέρδισε θα είχε την ευκαιρία να κάτσουν όλοι μαζί σε τραπέζι, να φάνε, να πιουν και να διασκεδάσουν.

Έτσι λοιπόν τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές μπήκαν στον στίβο μάχης πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ προκειμένου να φάνε και να πάρουν δυνάμεις. Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι ο Τάκης και ο Ηλίας δεν βρίσκονταν στον αγώνα, καθώς είχαν έναν πολύ έντονο καυγά off camera. Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-8 ήταν οι Κόκκινοι, η οποίοι απόλαυσαν ένα νοστιμότατο τραπέζι με σαρακοστιανά και έτσι για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε πλήρως!

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 23/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή με την αποχώρηση της Νικόλ! Αυτός ο παίκτης φεύγει τελικά!

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Survivor All Star: Τα «έσπασαν» και αποβλήθηκαν - Εκτός παιχνιδιού Γκότσης και Καραγκούνιας μετά από έντονο καυγά (video)

Πρωταγωνιστής πολλών καυγάδων είναι τις τελευταίες μέρες ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor all star και μάλιστα στο χθεσινό (22/3) επεισόδιο είδαμε τον ίδιο να τσακώνεται αρχικά με την Εύη Σαλταφερίδου και έπειτα με τον Ηλία Γκότση.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Καραγκούνιας μίλαγε στην κάμερα, άρχιζε να φωνάζει πως κάποιοι κρυφακούνε εκείνη την στιγμή το κιου του. Η κάμερα τότε έδειξε πίσω από τα δέντρα τη Εύη, η οποία όμως επίσης φωνάζοντας εξήγησε πως απλά πήγε να πάρει την καρύδα της, με αποτέλεσμα να ανεβούν οι τόνοι και να επικρατήσει χαμός μεταξύ τους.

Η εν λόγω ένταση ακολούθησε και στην καλύβα αμέσως μετά, με τον Τάκη να τσακώνεται πολύ άσχημα και με τον Ηλία Γκότση. Απόψε λοιπόν 23/3 ο Γιώργος Λιανός, καλωσόρισε Μπλε και Κόκκινους στον νέο αγώνισμα επάθλου φαγητού και αμέσως μετά ανακοίνωσε στις 2 ομάδες τον λόγο που απουσιάζουν από τον αγώνα οι δύο άντρες.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για Τάκη και Ηλία

Όπως είπε λοιπόν ο παρουσιαστής, Τάκης και Ηλίας είχαν ξανά έναν πολύ έντονο καυγά off camera με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από το αποψινό αγώνισμα.

«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε ένα έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως και οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share