Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor All Star - «Βέλη» Ρίας Κολοβού κατά Καραγκούνια: «Με αυτή τα έχει βάλει τώρα, έχει βαρεθεί όλη η ομάδα»

Ποια συμπαίκτριά της έσπευσε να υπερασπιστεί

23 Μαρτίου 2023 21:36
Survivor All Star - «Βέλη» Ρίας Κολοβού κατά Καραγκούνια: «Με αυτή τα έχει βάλει τώρα, έχει βαρεθεί όλη η ομάδα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Κατά την έναρξη του αποψινού επεισοδίου (23/3) ο Τάκης Καραγκούνιας για άλλη μια φορά ήταν θέμα συζήτησης.

Η Ρία Κολοβού «τα έβαλε» μαζί του με αφορμή τα όσα έχει πει σε προσωπικές του συνεντεύξεις για την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία τον κρυφάκουσε!

«Χθες ο Τάκης πάλι είπε τα δικά του, κάποιος τον κρυφάκουγε, αυτή τη φορά ήταν η Εύη. Είναι η περίοδος που τα έχει βάλει με την Εύη. Έχουμε κουραστεί και το γυναικείο κομμάτι να δέχεται τις επιθέσεις του Τάκη, έχει βαρεθεί και όλη η ομάδα να ακούει έναν Τάκη να ωρύεται! Έχουμε αντιληφθεί ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ έντονος και νομίζω ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά μέσα σε μια ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ρία Κολοβού στο Survivor.

Survivor All Star spoiler 23/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Θα σκάσουν στο φαγητό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο!

Survivor All Star spoiler 23/03: Μπορεί σήμερα να έχουμε την καθιερωμένη αποχώρηση της εβδομάδας (δείτε εδώ ποιος παίκτης είναι ήδη εκτός παιχνιδιού) ωστόσο πριν από αυτό έχουμε και ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητού! Ποια ομάδα θα το κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές;

Το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών είναι χειρότερο από ποτέ, μετά το χοντρό επεισόδιο ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση, με αποτέλεσμα και οι δύο να μείνουν εκτός αγωνίσματος σήμερα! Αυτό σίγουρα θα φέρει σε δύσκολη θέση τους Μαχητές, αφού θα παίξουν χωρίς δύο δυνατά αγωνιστικά χαρτιά. Θα τα καταφέρουν ή όχι;

Από την άλλη καλύτερο είναι το κλίμα στους Διάσημους, παρά τις δύο χαμένες ασυλίες και τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, με εξαίρεση το ξέσπασμα του Γιώργου Κόρομι για τη νέα του υποψηφιότητα, κατηγορώντας τους συμπαίκτες του ότι τον εκμεταλλεύονται για να τρώνε (επειδή ψαρεύει) και μετά τον βγάζουν υποψήφιο ως εύκολο στόχο!

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να αφήσει πίσω της τα προβλήματα και να πάρει τη νίκη και μαζί και το έπαθλο φαγητού; Όσο για το έπαθλο δείτε τι είναι στο παρακάτω βίντεο:

Survivor All Star spoiler 23/03: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού!

Όπως είδατε στο παραπάνω βίντεο έρχεται το μεγαλύτερο έπαθλο φαγητού που έχει δοθεί από την πρώτη μέρα του Survivor All Star! Στην ευχάριστη θέση να το απολαύσουν θα έρθουν οι... Διάσημοι! Καμία έκπληξη με βάση ότι οι Μαχητές θα έχουν σημαντικές αγωνιστικές απουσίες! Όσο για το σκορ; Αυτό σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες μας διαρροές θα είναι 10-8 για την κόκκινη ομάδα. Ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share