Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Έβαλα και φυστικάκι Αιγίνης...» - Ο Ατζούν άρχισε... δημοπρασία για το φαγητό τρώγοντας μπροστά στους παίκτες και το Twitter δάκρυσε

Έκανε ξανά... χαμό και εντυπωσίασε με τα ελληνικά του

22 Μαρτίου 2023 23:58
Survivor All Star: «Έβαλα και φυστικάκι Αιγίνης...» - Ο Ατζούν άρχισε... δημοπρασία για το φαγητό τρώγοντας μπροστά στους παίκτες και το Twitter δάκρυσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star μας επεφύλαξε για σήμερα μια ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανέλαβε για λίγο ρόλο παρουσιαστή, προσφέροντας στους παίκτες φαγητό... με μορφή δημοπρασίας, λίγο μετά το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε μπροστά στους παίκτες στο νέο αυτό παιχνίδι, όπου κάθε παίκτης είχε στη διάθεσή του 1.500 πέσος, ελέω Αγίου Δομίνικου, και μπορούσε να προσφέρει όσα ήθελε για κάθε φαγητό, με έξι εξ αυτών αρχικά να έχουν προτεραιόρητα στο πρώτο πιάτο με βάση μια ερώτηση γνώσης, που ήταν... ένας κουραμπιές.

Αφού πρώτα, λοιπόν, απάντησαν πόση απόσταση έχουν το Κολωνάκι με το Παρίσι, ο Ατζούν άρχισε τη... δημοπρασία και το Twitter λύγισε από τα γέλια, τόσο με τον τρόπο που την έκανε, ειδικά όταν έφαγε μπακλαβά μπροστά στους παίκτες, όσο και με τα ελληνικά του, που είναι ακόμη καλύτερα από την προηγούμενη φορά.

Survivor All Star: Ευχάριστη έκπληξη για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Συγκινημένη η παίκτρια των Διασήμων

Το Survivor All Star έχει και τις όμορφες στιγμές του, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να έχει τα γενέθλιά της και να τα γιορτάζει με... καρύδα, που ήταν και το μόνο διαθέσιμο προϊόν εκείνη τη στιγμή.

Την έκπληξη έκανε στην παίκτρια των Διασήμων ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος εμφάνισε δύο καρύδες και ευχήθηκε στη συμπαίκτριά του, με την ίδια να αισθάνεται όμορφα και να δίνει, μάλιστα, μια υπόσχεση, πέρα από τις... δολοπλοκίες με τον φίλο της.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη είπε στους συμπαίκτες της, ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα της να κερδίσει στο έπαθλο επικοινωνίας, ώστε να γιορτάσουν τα γενέθλιά της με ένα καλό γεύμα και ερχόμενοι σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share